| Ady93 a întrebat:

Ce idei aveti sa facem TPU mai bun?
Vin cu prima - ban la toti fani Justin Boober laughing)

Răspuns Câştigător
| maryana5 a răspuns:

Hmm TPU mai bun? sa ma faca pe mine Raluca o zi admin laughing. Nu o sa va para rau devil (Heheh ca tot vorbind de desfiintarea locurilor de munca big grin laughing. E timpul ca cineva sa fie "concediat" si nu sunt putini big grin! )

deci un vot Folositor si Inteligent pentru mine e un vot pentru candidarea mea la presedentie! aaaaaaa...adicaaa admin big grin o da big grin admin da big grin oh go on
Voi face TPU o lume mai buna peace sign rolling on the floor

xoxo, marybatting eyelashes

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Habar nu am.Cred ca un program de reeducare al userilor care voteaza abuziv.De ce sa votezi cand poti sa contraargumentezi?thinking Sau nu stii sa contraargumenzithinking Perfect posibil si asta.Dovada e la intrebarile cu crestinism.Crestinii pur sange numai inteligent si folositor si ateii numai stupid si nefolositorlaughingDe ce? De toleranta.Parolwinking

| Диана a răspuns:

Sa inlocuim funditele, cu ciocolata livrata la domiciliu! big grin smug

| ExpertInMuzica a răspuns:

Face-tima admin TPU si va promit ca nu va tai salarile cu 25%laughing

| Turquoise a răspuns:

Nu la toti fanii. Poate sunt persoane care nu exagereaza atat de mult cu Biberonchatterbox. Nu ar trebui acceptate intrebarile in care se milogesc pentru id'ul lui Justin Biberon si Miley Cyrus.Nu ar trebui acceptate raspunsurile care cersesc funda.Si sa se nimereasca d***u categoria aia.nu mai 'incurcati' categoriile pe motiv ca 'aia e mai vizitata'rolling eyes

| MichaelJosephJackson a răspuns:

Ban la toti fani Jeg Borat :X sau Hannah Satana, Ban manelistilor in loc de funda. Chipsuri si suclove struck day dreaming Livrare GRATIS LA DOMICILIU! day dreaming

| MichaelJosephJackson a răspuns:

Scuze am vrut sa scriu si ban celor ce asculta manelehappy

| Monna a răspuns:

Nu uita de fanii Hannah Montana laughing). Si cei ce cersesc funda oh go on. si sa nu uitam de cei cu intrebarile "cine e in zodie cu mine. fundalove struck". dah day dreaming. un TPU mai bun

| ByZZy a răspuns:

Si mamica ta e fana justin boobewinking de fapt tot neamu'hee heelaughing

| ByZZy a răspuns:

Boober*

| JustMe a răspuns:

Sa scapam de toti aia care cer id'urile vedetelor si cersesc funditelove struck Si de fetele care au ramas insarcinate cu degetu'day dreaming

| Dorian_3315 a răspuns:

PRO e o idee foarte buna laughing