| adelaina a întrebat:

Ce parere aveti despre:
Basescu si Boc sunt jos de tot
Si nu strigam mai tare da! da!
Nu conteaza cat esti tu de mare
Noi tot te calcam in picioare
Nu conteaza existenta ta
Cat pe pamant exista Romania!

Răspuns Câştigător
| SingleStarOnTheSky a răspuns:

De ce tot spuneti ca:nu stiu eu cine ar trebui sa fie "spanzurat". Adelaina c-a intrebat doar ce parerea veti despre vesrurile de mai sus.Si sa stiti ca omorul nu este cea mai buna solutie pentru a scapa de oameni in general.winking

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Va dati si voi cu parerea cand nici macar nu stiti ce e ala un guvern...
Se cam uita ca pe basescu tot noi l-am votat...ca acum 4 ani, erau la fel vreo 100 de idioti in piata care strigau, nu va dati demisia,,
Scuteste-ma frate cu boc si cu basescu si cu politica in general.sunt toti in aceeasi mana...
Dar ma enervati mai ales voi... pusti de 12-14 ani care nu ai nici o treaba cu politica si striga pe facebook jos basescu, jos guvernul cand nici nu stiu ce e ala un guvern
Sincer? ...mai da-va in **** mea

| Pralină a răspuns:

Faceti si voi pe mari desteptii ca ati vazut odata la tv cum striga lumea"Jos Basescu!" si acum vai cat de sukari sunteti voi ca-l huiduiti pe Basescu. Oricum, nu e vina lor pe de-a-ntregul ca sunt la guvernare. Populatia ar merita spanzurata pentru ca l-au votat si a2a oara.

| Polaris a răspuns:

Ce rața mea vrei și tu?

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Ma doare-n pl de basescu si de toata satra de la parlament

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

O porcărie.Mi se rupe de băsescu şi de oate specimenele astea care trebuie să moară, inclusiv tu.

| TheDubstepMan a răspuns:

Săl chiş în freză.

| adelaina explică:

Mi-a spus o prietena care s-a dus la protest.Nu eu am inventat-o

Întrebări similare