| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Ce parere aveti despre BLACK FRIDAY care a fost la EMAG?
m-am uitat la un anumit produs si l-am gasit cu 10 lei mai ieftin la CEL care nu avea nicio promotie, si la EMAG era mai scump cu tot cu reducerea de 10%

Singurele lucruri convenabile au fost un TV samsung LED 102inch la 1600ron si vreo 2 laptopuri! In rest ce m-a interesat pe mine a fost chiar mai scump decat intr-o zi obisnuita de vanzare!

Numai la romani se poate intampla. Spui ca bagi ceva la reducere chiar daca ii cresti pretul si se imbulzesc toti care se vaita ca nu au ce manca si cumpara ca spartii pentru ca e la oferta

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

-Mami,mi-e foarte foame...
-Taci și joacă-te pe consolă, că a costat salariul meu pe doo luni, era la ofertă!

3 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Erau alea de 10% pentru ca cele mai mari 10-35%, [ce am vazut eu] se epuizasera.Chiar marti am dat comanda de un mouse, o tastatura si un router wireless [ultimul era pentru un prieten, costa 110 RON]. Cand arunc si eu o privire pe site vad routerul respectiv la 50 de RON si am inceput sa rad vreo 5 minute in sir.

Adevarul e ca am vazut si reduceri destul de mari 500 RON la TV-uri si laptopuri.

Sa vedem ce reduceri fac astia de la pcgarage...

| fetitaCUPiscoturile explică:

Yea miss U very much!

| Wehrmacht a răspuns:

Si eu am vazut la unele produse eticheta de -10% si era acelasi pret...si site-ul pica mereu.