Draga Flav,
Poti incepe cu vizitele la scoli si licee.Propune-le profesorilor si profesoarelor sa faca parte din anturajul tau.
pa, pa.
Hai sa inlocuim sorcova cu berea. Nu te poti vindeca singur, nu in totalitate, in totalitate te va vindeca cel care te-a ranit. Si eu sunt plecat, mai ales in seara asta...hai, noroc! Ce ***...
Inseamna ca totusi, existi. La asta sa te gandesti. Timpul este un leac pentru redresare, dar nu una totala. Te vindecat nu te poti vindeca singur, ai nevoie de vindecare din partea celui ce te-a ranit. Si eu sunt plecat in seara asta. Hai, noroc, ce pana mea...
Cred ca o sa ai un anturaj gigant, avand in vedere deja abonatii de aici plus 95% din politicieni
Simpatica intrebarea. pai si eu sunt. si nu ma deranjeaza
tie de ce nu iti convine sa fii asa?
Draga Flav, intr-o lume nebuna ca a noastra nu este de mirare ca toti avem ceva pitici pe creier, unii mai multi, altii mai putini. Dar tocmai acestia ne da posibilitatea sa mergem mai departe, altfel am face alte lucruri mai putin placute. Leac ar exista, dar in situatia in care ne aflam...mai dureaza. Trebuie insa sa suportam tratamentul pe care ni-l administreaza acest guvern, ca si cele dinainte de altfel. Eu te sfatuiesc sa te bucuri de orice lucru mare sau mic, sa iubesti cat poti de mult si sa-ti pastrezi demnitatea atat cat este posibil in aceasta tara. Iti doresc succes pentru viitorul anturaj...sunt destui ca tine!
Eu sunt cam sarit de pe disc in legatura cu, curajul.Este un loc in oras plin de rromi unde nu are nimeni tupeu sa mearga...Eu de plictiseala m-am dus acolo si am vizitat toate strazile fluierand singur de nebun.
Nici eu nu sunt prea intreaga la minte: cotcodacesc cand ma plictisesc, tu vorbesti cu mine ceva serios si eu rad ca proasta, daca mai e cineva lanaga mine care sa iaba aceleasi idei ca mine mai mult ca sigur ma gasiti pan politie
...curiozitatea m-a impins sa intru intr-o fabrica de confectii [in fine nu stiu cum se numeste exact da ma rog], cunoscand fabrica, am reusit sa scap de caini si de paznici ca stiu cand se schimba turele, dar m-au prins exact cand intram in nu stiu ce camera [era maaaaaaare=p~]
Hai sa ne adunam toti nebunii
Eu sunt asa!Adica plecat cu sorcova in sensul ca nu dau atentie la nimic cand citesc sau fac ceva ce imi place poate sa vina cineva cu pistolu la mine ca eu nu il bag in seama
Citesc cele mai ciudate chestii...
Oricum, nu cred ca exista leac.Eu am renuntat.
Pe mine chestia asta ma ajuta sa ma descurc la scoala.Am inceput sa fac pe clovnul
Prietenii stiu ca eu nu sunt asa dar altii chiar cred ca sunt nebun si ma lasa in pace