Pai castravetele il folosesc eu
si batranii ii trimit la usa sa fie atenti sa nu intre nimeni cat imi fac treaba cu castravetele
Pai, poti face o petrecere.Si,ca la orice petrecere e nevoie de o pinata care desigur va fi castravetele
.Si,in ceea ce priveste ce-i doi batrani, pe unul il folosesti pe post de bata pentru a lovi castravetele iar, in cazul in care pinata ramane intacta folosesti al doilea batran pe post de scara pentru a ajunge cu gura la castravete
Unu ia castravetele de un capat iar celalalt de celalalt capat si incep sa suga la el pana dau buze in buze
Pai...
Batranii planteaza castravetele in gradina. Dupa care apar castraveciori(multi castraveciori). Apoi ii vand la piata cu extra pret. nah is castraveciori bio. Dupa care isi iau un bax de tigari de la moldoveni si fac contrabanda.Cu banii de pe tigari ii pun la banca cu dobanda si asteapta trei ani. Dupa acesti ani ii scot si isi cumpara loc de veghe. Iar cu restul se duc intr-o vacanta de vis in Dubai. Apoi vin acasa faliti dar cu un palmier ciordit de acolo.Il planteaza in gradina si cresc muuulti palmieri. Si tot asa...Pana mor si toata averea o lasa mostenire pisicii siberiene care de curand au cumparat-o![]()
P. s:nu m-am gandit la prostii
TahionN întreabă:
cornel întreabă:
Nikky_8849 întreabă:
gabri778 întreabă:
LisaJulie întreabă: