Daca ar durea as muri, daca pentru fiecare gram de lene pe care il am in mine, as castiga un euro l-as intrege pe bill gates pana acum
Daca ar durea lenea, toti am muri de durere.Se includ doctorii si asistentele! Deci nici macar nu am avea la cine sa apelam.
pa, pa.
In Romania n-ar mai fi multe case de locuit, ci doar spitale! Consultatiile madicale si retetele s-ar scrie pe net, la tv sau telefonic! N-ar mai pleca nici un medic din tara, doar ca nu am idee cine i-ar plati! Poate UE ca sa-i tina acasa!
Nu ar mai exista Guvern sau Parlament?
(în România mai ales)
Sau ar rămâne numai animalele şi plantele pe Pământ
.
Ar muri 70% din populatia(optimism mare azi)umana, 30% din animale si nicio planta.Lumea ar fi un loc atat de minunat
Probabil ne-ar durea capul de la volumul dat prea tare. Dar ce s-ar intampla daca lumea ar sti ca sinceritatea vindeca orice boala sociala?
Ne-am vaita. Si-am zace. Si iar ne-am vaita si ne-am plange de mila, dar n-am face nimic impotriva. Am zace si tot asa.
Tata a zis de multe ori ca vrea ca lenea sa doara. A zis ca daca lenea doare, mai mult de jumatate de planeta ar urla toata ziua, in special eu.
Culmea e ca lenea doare, numai ca obisnuim sa minimalizam aceasta durere. Strict fizic, lenea iti imobilizeaza neuronii, iti da dureri de cap si iti atrofiaza muschii.
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:
LisaJulie întreabă: