Am o fata in clasa, din clasa a 3-a nu a fost singura niciodata(s-a cuplat cu toti boschetarii, pe intelesul taranilor)...Si acum se intalneste cu unu de 18 ani care din intamplare e varmiu
Repost, peste tot! ![]()
E de pe 9gag, a fost acolo.
P. S.: Și ce dacă?
Nota este -0. 01.
It sucks.
Grafica proasta si ideea si mai si. A aparut pe DeMotival, 9gag, etc.
Stim si noi ce s-a intamplat cu ele, varsta minima a iubitului trebuie sa fie 18 ani...in plus.
Si pana la urma este problema lor daca sunt rupte de la 13-14 ani.Cunosc o fata dintr-a noua, care trebuie sa nasca in aprilie.So? O sa aiba o familie fericita alaturi de "iubitul" care a fugit cand a auzit, mai mult ca sigur.
Nu mai e ca pe vremea lu' mama, ca sa fii ucisa daca ai iubit la 13 ani.
Sa vorbesti cu un baiat e una...sa "fii" cu el e alta.Ma rog... a fii cu un baiat mai mare=a fii proasta in timp ce ala isi bate joc de tine.
P. S:-10.
Fara suparare, daca exista nota -15 asta i-as acorda. daca tot nu iti iese pana la urma unul mai bun, eu zic sa te lasi
Da?
Nu ma mai pot eu c*ca de parerea ta![]()
![]()
. Cand ai postat raspunsul, t-ai gandit ca pentru mine parerea ta chiar nu conteaza? Apropo cat te-ai gandit la raspunsul asta?
Presupun ca foarte, foarte multe zile.
Nu vad de ce te intereseaza pe tine ca sunt eu varza, sincer mie mi s-a cam rupe de parerea ta si de persoana ta. Ce te freaca pe tine grija ca sunt eu varza?
LisaJulie întreabă: