anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti despre barbatii intretinuti? ce specie mai este si asta?

Răspuns Câştigător
| doctoru a răspuns:

O specie fara viitor... Decat daca au marele noroc sa gaseasca o proasta sa se indragosteasca de ei.Ar trebui sa fie chiar disperata...Altfel,de la o varsta incolo le cam dispare norocul, iar fara o meserie in spate ajung sau pe centura sau in inchisoare - sa manance si ei o paine

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Mănînca si ei o painehee hee

| lacrimi a răspuns:

Dar femeile de ce sa fie intretinute? Au eu stiam ca s-au emancipat, isi pot cladi viitorul singure! Glumesc, iti dai seama laughing

| Denisse_8813 a răspuns:

Una pe cale de disparitie sper... Nu sunt de acord nici cu barbatii nici cu femeile care nu pot supravietui decat pe carca partenerei/ului de viata sau mai grav, pe spatele parintilor... E chiar aiurea sa nu stii sa faci absolut nimic in viata si nici sa nu incerci sa inveti ca stii ca are cine sa te intretina.Paraziti oh go on. URAT!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Comozi din fire, orgoliosi, care se cred foarte importanti, nu prea practici, si foarte libertini in privinta vietii in general.nu au numic sfant decat banul sau bunastarea lor personala, si sunt sclavii acestui mod de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O colega s-a intalnit cu un asemenea specimen el 60 de ani ii spusese 40 si cand colo surpriza, domnul vroia jacuzzi la Sinaia, si el uitase si unde a pus mousse-ullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-e frica sa nu fac discriminare.Nu ma bag. E la fel cu prostitutia.

| simoSTAR a răspuns:

Mda...scursurile societatii