Tu esti valva tricuspida a inimii mele, esti lumiina stratosferei mele si atomul de uraniu langa clor. Sentimentul meu fata de tine este mai profund decat orice :Eu te iubesc mercedeso
))
Nu ti-am dat funda pentru ca ai cerut-o, ci pentru ca imi place faza cu atomii.
![]()
-Cand ma uit la tine imi amintesc de ocean.
-Adica sunt romantic, misterios si in continua miscare?
-Nu, doar imi vine sa vomit.
1. 10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine!
2. Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine.Plangi tu, plang si eu.Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra...ma uit jos si atunci...rad din nou.
3. mi-ai fost tot timpul aproape, cand mi-am rupt piciorul, cand am facut accident, cand am fost batut, cand mi s-a furat portofelul. Da' du-te dracu de aici ca-mi porti ghinion
Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!
Politia cauta o persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?
Daca ne-am afla pe un vapor ce se scufunda si daca-r fi doar o singura vesta de salvare... mi-ar fi asa dor de tine.
Ma uit la Luna.Luna e superba! Ma uit la tine si...si apoi ma uit din nou la Luna!
Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie.
Vrei sa fii soarele meu?
Atunci vino sa te pun la 2999 km. distanta de mine!
Pacat ca aici trebuie sa le scrii...
Da pacat ca ma doare si urechea asa ca nu pot sa le scriu.
Nicoleta1621 întreabă:
LisaJulie întreabă: