Foarte simplu ..iti cumperi o nava spatiala ..nu e scumpa doar cateva milioane de euro, iti angajezi si un pilot daca nu te pricepi ..si daca mergi constant cu viteza luminii in cativa ani vei ajunge la o stea
Degeaba ajungi la Lună, ca ea este prea comună
Dar daca ajungi la Soare, dintre boși esti cel mai tare.
Dar cine te crezi tu de ai asa aspiratii inalte? Un muritor, daca Dumnezeu Creatorul ar fi vrut ca noi sa atinge m stelele, stai linistit ca am fii fost creati altfel, dar el in planul lui nu a intrat acest aspect, asa ca multumeste te asa cum esti. Nu visa cai verzi.
Cea mai apropiata este la 40 de ani lumina deci daca pedalezi destul la monociclu cred ca o poti atinge
De fapt ti-ar trebui numai 8 minute si ceva ca sa ajungi la Soare, care e o stea.
,,La steaua ce a răsărit/ E o cale atât de lunga.../ Poate ca demult s-a stins/ În îndepărtări albastre/ Iar raza ei..."
Da...sunt ''profesionisti''tare astia de modereaza TPU, habar nu au ce fac si la ce categorie se incadreaza o intrebare..cred ca ei muta intrebarile ca sa zica lumea ca fac si ei ceva...Intrebarea asta clar nu e de trivia ci e de filosofie dar in fine.