Neutru
. Am glumit! Pai daca tu ai corp de barbat, si in buletin esti de sex masculin si ai nume de baiat eu iti spun ca esti de gen masculin si eu cred ca parintii tai te-au trecut in certificat sex femeiesc pentru ca isi doreau foarte mult o fata.
Ne-ne-ne-neutru
.
Ba' intrebarea e la Trivia/Amuzamente
Ma sparg de ras de la intrebarea ta Hargioc
Esti tare
Du-te la WC, daca iti vine sa te asezi, esti femeie, daca faci ce ai nevoie din picioare esti brabat cu siguranta...
Pai cum e corect in certificat, sex feminin sau "femeesc". Daca la purtator ai sexul care trebuie, du-te cu el la tribunal ca dovada naturala a inexistentei interschimbabilitatii sexului din copilaria ta pana in prezent.Si nu inteleg intrebarea, ce sex ai sau ce sex esti?
Harciogul este un rozator salbatic. Deci eu cred ca nu esti nici de sex femeiesc ca in certificat, nici masculin ca in buletin, ci cred ca esti de sex salbatic.
Pai, dac-ar fi sa ne luam dupa alte mesaje ale tale in care ne vorbeai despre o harcioaga nabadaioasa care e cu tine de multa vreme, inseamna ca e adevarat sexul din buletin.Ca doar n-o fi nimerit si tatal ei peste acelasi secretar beat!
Mai ai indoieli? Eu cred ca ar trebui sa profiti de aceasta situatie multi si'au dorit sa fie femei si vece-versa, fi mandru esti si femeie si barbat -Norocul e de partea ta
Depinde de situatie
, poti alege. Dai cu banul si vezi ce iti iese cand esti indecis >
LisaJulie întreabă: