anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind m-a nascut mama tata isi dorea o fata ca avea deja doi baieti.Si probabil cind a ajuns sa ma declare la primarie s-a dus cu secretarul ala care o fi fost intii pe la circiuma si eu in certificat figurez cu sex femeesc.De curind m-am dus sa-mi schimb certificatul si, tin sa spun ca e un secretar care a copilarit cu mine si a facut aceleasi bai in pielea goala complet cu mine si stie ca sint barbat dar zice ca daca nu copiaza exact ca in registru ala se considera fals in acte.Deci in buletin sint sex masculin iar in certificat femeesc.Intrebarea este; Ce sex sint pina la urma?

19 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Neutrulaughing. Am glumit! Pai daca tu ai corp de barbat, si in buletin esti de sex masculin si ai nume de baiat eu iti spun ca esti de gen masculin si eu cred ca parintii tai te-au trecut in certificat sex femeiesc pentru ca isi doreau foarte mult o fata.winking

| Arthur a răspuns:

Mai contează în ziua de azi ce scrie în acte?

| Tourniquet a răspuns:

Ne-ne-ne-neutru rolling on the floor.

Ba' intrebarea e la Trivia/Amuzamente rolling on the floor

Ma sparg de ras de la intrebarea ta Hargioc rolling on the floor

Esti tare smug

| Hombre a răspuns:

Esti un hirciog nabadaios ca nici actele nu-ti defineste sexul.

| Ea12345 a răspuns:

Du-te la WC, daca iti vine sa te asezi, esti femeie, daca faci ce ai nevoie din picioare esti brabat cu siguranta...hee hee

| hominid dreak a răspuns:

Pai cum e corect in certificat, sex feminin sau "femeesc". Daca la purtator ai sexul care trebuie, du-te cu el la tribunal ca dovada naturala a inexistentei interschimbabilitatii sexului din copilaria ta pana in prezent.Si nu inteleg intrebarea, ce sex ai sau ce sex esti?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Acuma inteleg cine e harcioaga!

regis
| regis a răspuns:

Harciogul este un rozator salbatic. Deci eu cred ca nu esti nici de sex femeiesc ca in certificat, nici masculin ca in buletin, ci cred ca esti de sex salbatic.winking

| madalicious a răspuns:

Pai. thinking Nu sunt atotstiutoare. Nu stiu! laughing

April
| April a răspuns:

Pai, dac-ar fi sa ne luam dupa alte mesaje ale tale in care ne vorbeai despre o harcioaga nabadaioasa care e cu tine de multa vreme, inseamna ca e adevarat sexul din buletin.Ca doar n-o fi nimerit si tatal ei peste acelasi secretar beat!

| roxyrocks a răspuns:

Neutrulaughingdaca e ocupat la barbati, poti merge la femeibatting eyelashesuite si un avantajlaughingrolling on the floor

| Casiana a răspuns:

Uita-te in pantaloni, si o sa vezi!

| Nişka a răspuns:

Mai ai indoieli? Eu cred ca ar trebui sa profiti de aceasta situatie multi si'au dorit sa fie femei si vece-versa, fi mandru esti si femeie si barbat -Norocul e de partea tawinking

| madie a răspuns:

Depinde de situatie laughing, poti alege. Dai cu banul si vezi ce iti iese cand esti indecis >big grin

| Alisa a răspuns:

Jumi-juma, dar nu-i baiwinking laughing
NOi te placem si asa cum esti!

| Kate21 a răspuns:

Masculin cred...

| deyanne a răspuns:

Neutru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti neutrulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine inteles ca esti de gen masculin! daca nu esti sigur uita-te in chilotibig grinbig grin