anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine este de acord sa se infiinteze o categorie special pentru teme pe TPU? >:

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Aha. De acord. Iar roboțelul programat să raporteze automat toate întrebările din categoria respectivă, să nu le mai alerg prin tot TPU-ul.

P.S. Ce bătaie primeai și de la mine, dacă nu postai la "Trivia/Amuzante"!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Eu si ieu happy

| Malvina24 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.Recunosc ca si eu am fost la scoala si uneori chiar aveam nevoie de ajutor si nu puteam cere nici macar o parere ca toti sareau cu gura.Stiu cat de nasol este.Sa stiti ca uneori e important sa ceri o parere, nu sa ceri cuiva sa rezolve tema integral, dar o parere e bine venita oricui.Sa fii sigur ca administratorii site-ului nu vor fi niciodata de acord cu asa ceva. Avem deja categoria ''educatie si cultura generala''.

| LoL a răspuns:

Ar fi idee buna

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să facem noi? Să ajutăm puturoșii care mâine, poimâine pune mâna pe puterea statului și ne termină. Doamne ferește!
Pa, pa.

| Puţifer a răspuns:

Cine e de acord să îţi muţi întrebarea asta la altă categorie să spună 'ieu'

| TraficantaDePufuletzi a răspuns (pentru Puţifer):

Ieeeu!

| LoL a răspuns (pentru Puţifer):

Ieu

| lalalalallll a răspuns:

Si euu

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Proasta idee.Chiar daca o sa se infiinteze o categorie pentru teme,tot o sa apara intrebari de genul la alte categorii,fiind mai vizitate,plus ca cine mama naibii s-ar duce acolo sa raspunda -___- "Ohh,m-am plictisit,hmm, ce sa fac, ah stiu! Sa ajut niste mucosi sa isi faca temele sa beneficiem de inca o generatie de BAC fail-eri!"

| AnneBre a răspuns:

*ridica mana*

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Eu. M-am saturat sa vad intrebari de genu :
"Cat fac 2+2? Dau funda! love struck"
rolling eyes

| Loveis4free a răspuns:

Ieu si eu

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine, chiar daca unii chiar au nevoie.Mai bine te duci la scoala cu tema nefacuta si spui ca n-ai inteles.Pun pariu ca e intelegi mai bine asa.
O seara placuta!

| Cereala a răspuns:

Tu esti prost sau prost

alege

| TwixulDrept a răspuns:

I do! Dar nu neaparat sa ti-o rezolve asa mura-n gura si tu doar s-o copiezi... sa iti dea o indicatie. Sau de ex sa-ti zica cum se conjuga un verb la germana/franceza/engleza sau niste pareri despre cum sa faci un ex.

| HepiBăluns a răspuns:

Hai,mă! In loc sa ai satisfactie ca tu intelegi macar cateva cuvinte din lectiile de la scoala si stii sa indrugi si tu 2 cuvinte pentru o nota buna,tu ce faci? Ii ajuti sa treaca,virgula, clasa? Daca ei trimit mesaje in ora si barfesc in loc sa fie atenti, te sigur eu ca anul viitor va lua numa` 5 % BAC`ul...Asta-i contemporanul, plin de copii prosti care nu stiu sa faca o compunere sau o ecuatiehappy

| BoGhDaN a răspuns:

Eu sunt de acord dar admini nu sad

| BogdyBogdan a răspuns:

Eu.ca de cand a inceput scoala jumate din intrebari sunt numai cu teme laughing

| Miky03 a răspuns:

Eu da love struck

| xDivineAngel a răspuns:

Euu sunt de acordddddd

| pasta a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(ris de firma)

| ஜKiddutzaஜ a răspuns:

Euuu.-ridica ambele maini sus-. putem face o cerere sau cv? big grin

| EvellineDub a răspuns:

Eu nu sunt de acord.Copiind de pe TPU nu vom intelege prea multe din ce scrie, si daca vom fii intrebati de unde am scris noi asa ceva, nu vom stii.happy

| Banannie a răspuns:

Daaa ce idee bunalove struck
straight face Dude e o idee stupida, isi vor face tot mai multi conturi pe TPU pentru ca stiu ei ca pe site-ul asta e o sectiune la care li se rezolva temele si o sa ajunga toti niste incompetenti. Daca nici temele de generala nu mai stim sa le mai facem da-o-n colo de treaba. Mai era ieri una care nu stia sa faca o compunere de cateva randuri cu titlu " eu si familia la munte" straight face
WTF?

| Artemisia a răspuns (pentru Banannie):

Da, foarte adevarata situatia.La categoria de Dragoste & Sex e plin de intrebari legate de teme. Daca ar exista o categorie speciala, nu ar mai fii intrebari peste tot legate de teme, ar fi doar intr-un singur loc, chiar daca ar fi o categorie pe care nu ar prea vizitat-o nimeni rolling on the floor

| Banannie a răspuns (pentru Artemisia):

Aoleu...
Ideea era sa va faceti temele singuri sa nu vi se dea mura-n gura pe aici, ca astfel nu mai gandesti deloc si apoi ti se atrofiaza creieru'.
Aaa si ma gandeam ca voi intrati aici ca stiti ca raspunde cineva imediat la intrebare si vi se face tema, dar in realitate poate voi chiar ati stii sa va faceti temele alea idioate, dar va e lene sa ganditi. Ia incearca sa vezi dupa aia ce frumos te simti cand aflii singur rezultatul la mate.

| TooSexyForYou a răspuns (pentru Artemisia):

Mda...atat de lenes esti? Sa ti se dea mura in gura? Apropo...cine se va obosi sa-ti faca tie tema? Daca tie ti-e lene presupun ca si celorlanti le va fi lene si degeaba! Mai bine fa-ti temele cu un coleg! El te poate ajuta unde nu stii! Si invers. Tema nu este facuta doar ca sa o faci si sa iei nota buna! Ci ca sa intelegi lectia pe care profesorul ti-a predat-o. ma rog.eu doar ti-am spus.tu faci cum vrei.

| Artemisia a răspuns (pentru TooSexyForYou):

Nu am pretentia sa imi faca cineva tema.
Facea doar caterinca de cei care au pretentia la asa ceva.
Si btw sunt o ea, nu un el.

| Ana10000100 a răspuns:

Temele sunt ca sa vada daca ai bagat ceva in minte, daca dai la cineva sa iti faca tema, tot tu pierzi pentru ca nu inveti.