1. Era un student cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca.
Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi.
In cele din urma, tipa se duce la baie.
El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi.
A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis:
Te-ai ca.cat frumoaso?
2. Un tigan ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza
perceptiei etnice...
- Numele? intreaba Sfantul Petru.
- Leonardo Di Caprio, raspunde tiganul.
Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele.
- Leonardo Di Caprio, insista tiganul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea
la intors.
Sfantul Petru scoate celularul, il suna pe Dumnezeu si-l intreaba respectuos:
- Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat sau a ars?
3.O Pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde.
Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate:
- Draguta, o sa ai par pe gogosica.
- Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tzatzele...
4. Gigi Becali în biserica.
Se aude o voce: "Gigi, Gigi!".
Becali: "Cine-i?".
"Sînt eu, Iisus!, scoate-mi cuiul de la mîna dreapta!
Becali se conformeaza.
Dupa un timp, se aude iar vocea:
"Gigi, scoate-mi, te rog, si cuiul de la mîna stînga!".
Becali se conformeaza din nou si îi scoate si cuiul de la mîna stînga, iar Iisus, în acel moment, batînd din palme:
"Pleaca din Ghencea! Becali, pleaca din Ghencea!"
Adunate de undeva
, nu stiu daca sunt potrivite ca sa ii le spui prietenei tale
Tu esti Niko? Ba ma ajuti si pe mine sa trec de misiunea aia de la E cand tree sa scap de politisti? Daca bag chat nu se termina misiunea
Aaa e foarte simplu trebuie sa fugi de ei apoi iti apare un filmulet dai enter si treci peste filmulet tregi in cauciucurile masinilor si ai grija sa nu i ranesti ca iti da mission faild deci asa faci.succes
Aaa e foarte simplu trebuie sa fugi de ei si fuci oleac si iti apare un filmulet ca trebuie sa il iei si p roman(fratemiu) apoi trebuie sa tragi in rotile masinilor si sa nu i ranesti si dupa aia daca faci ce ti-am zis iti da mission complete.succes
Nu ma crede tigan urat,prost, chior, fara minte. poate ca tu un urat si jumatate nu isi permite asa ceva date dracu de tampit sa iei la **** cacarod de dio bani
LisaJulie întreabă: