| NikoBellic a întrebat:

Cine imi zice un banc tare sa o fac sa rada pe prietena mea nu mai am bancuri prin arsenal asa ca sper sa ma ajutati voi dau funditabig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinwinking

Răspuns Câştigător
| aFurisit a răspuns:

1. Era un student cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca.
Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi.
In cele din urma, tipa se duce la baie.
El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi.
A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis:
Te-ai ca.cat frumoaso?

2. Un tigan ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza
perceptiei etnice...
- Numele? intreaba Sfantul Petru.
- Leonardo Di Caprio, raspunde tiganul.
Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele.
- Leonardo Di Caprio, insista tiganul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea
la intors.
Sfantul Petru scoate celularul, il suna pe Dumnezeu si-l intreaba respectuos:
- Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat sau a ars?

3.O Pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde.
Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate:
- Draguta, o sa ai par pe gogosica.
- Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tzatzele...

4. Gigi Becali în biserica.
Se aude o voce: "Gigi, Gigi!".
Becali: "Cine-i?".
"Sînt eu, Iisus!, scoate-mi cuiul de la mîna dreapta!
Becali se conformeaza.
Dupa un timp, se aude iar vocea:
"Gigi, scoate-mi, te rog, si cuiul de la mîna stînga!".
Becali se conformeaza din nou si îi scoate si cuiul de la mîna stînga, iar Iisus, în acel moment, batînd din palme:
"Pleaca din Ghencea! Becali, pleaca din Ghencea!"

Adunate de undeva laughing, nu stiu daca sunt potrivite ca sa ii le spui prietenei tale big grin

8 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Tu esti Niko? Ba ma ajuti si pe mine sa trec de misiunea aia de la E cand tree sa scap de politisti? Daca bag chat nu se termina misiuneastraight face

| NikoBellic explică (pentru DaVà):

Aaa e foarte simplu trebuie sa fugi de ei apoi iti apare un filmulet dai enter si treci peste filmulet tregi in cauciucurile masinilor si ai grija sa nu i ranesti ca iti da mission faild deci asa faci.succes

| NikoBellic explică (pentru DaVà):

Aaa e foarte simplu trebuie sa fugi de ei si fuci oleac si iti apare un filmulet ca trebuie sa il iei si p roman(fratemiu) apoi trebuie sa tragi in rotile masinilor si sa nu i ranesti si dupa aia daca faci ce ti-am zis iti da mission complete.succes

| ɔɐıɔ a răspuns:

Sa te si cred ca ai prietena?
JET.

| Duucu a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Ba,tu chiar asa de bine stii sa dai jet? pai daca stii asa de bine,du-te pe d/s, acolo e plin de din astea, peste tot te vad doar cu ''jet'' laughing

| NikoBellic explică:

Cred ca o sa i le spun ca prietena maea e genul ala mai de gasca

| NikoBellic explică:

Nu ma crede tigan urat,prost, chior, fara minte. poate ca tu un urat si jumatate nu isi permite asa ceva date dracu de tampit sa iei la **** cacarod de dio bani