| soricica a întrebat:

Citeam niste intrebari pe site si mancam biscuiti si deodata explam "extraordinar", eeeh si ce-mi vine mie sa analizez cuvantu asta.
Si am ajuns la concluzia ca este un cuvant urat. Deci e format din "extra" si "ordinar". Din cate stiu eu ordinar=banal, prostesc, grosolan...si daca il mai are si pe "extra" in fata... e claaaarlaughinglaughing
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| lorenalore a răspuns:

Eu cred ca este chiar o gluma inteligenta. Putini se gandesc si la alte sensuri ale cuvintelor...sunteti mult prea critici:O:O

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu este asa! Poate fi citit asa:extra=in afara si ordinar=obisnuit; deci extra-ordinar este in afara de ceva obisnuit, adica este ceva deosebit, neobisnuit.

| hominid dreak a răspuns:

Hei girl, nu mai gandi cu gura plina, ca ajungi la concluzii extraordinar de naive.

| DrunkShepp a răspuns:

Hey sa stii extraordinar inseamna deosebit neobisnuit stii ceva cauta in dex ca nu cred ca ai inteles ce inseamna cuvantul pana acum

| soricica explică:

Ca sa stiti si voi.stiu ce inseamna "extraordinar", dar faza era ca, daca il iei[sa te gandesti] cum l-am luat eu, intelegi altceva.stati voi linistiti ca nu sunt dobitoaca ca sa nu stiu ce inseamna "extraordinar"

| kaTTsu a răspuns:

Ca ai incercat sa faci o gluma si nu ti-a reusit happy...trist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadou de paste, DEX 95 de lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum ai inceput ma asteptam sa ne povestesti ca ai borsit monitorul+tastatura cu biscuiti, pentru ca atunci cand ai exclamat "extraordinar", cand ai ajuns la "x", i-ai suflat din gura.
Si credeam ca o sa ne intrebi "Cum pot curata tastatura+monitorul de bucatele de biscuiti" sau macar "Cum pot sa ma abtin sa mananc biscuiti in timp ce exclam "extraordinar"?"