Eu cred ca este chiar o gluma inteligenta. Putini se gandesc si la alte sensuri ale cuvintelor...sunteti mult prea critici:O:O
Nu este asa! Poate fi citit asa:extra=in afara si ordinar=obisnuit; deci extra-ordinar este in afara de ceva obisnuit, adica este ceva deosebit, neobisnuit.
Hei girl, nu mai gandi cu gura plina, ca ajungi la concluzii extraordinar de naive.
Hey sa stii extraordinar inseamna deosebit neobisnuit stii ceva cauta in dex ca nu cred ca ai inteles ce inseamna cuvantul pana acum
Ca sa stiti si voi.stiu ce inseamna "extraordinar", dar faza era ca, daca il iei[sa te gandesti] cum l-am luat eu, intelegi altceva.stati voi linistiti ca nu sunt dobitoaca ca sa nu stiu ce inseamna "extraordinar"
Dupa cum ai inceput ma asteptam sa ne povestesti ca ai borsit monitorul+tastatura cu biscuiti, pentru ca atunci cand ai exclamat "extraordinar", cand ai ajuns la "x", i-ai suflat din gura.
Si credeam ca o sa ne intrebi "Cum pot curata tastatura+monitorul de bucatele de biscuiti" sau macar "Cum pot sa ma abtin sa mananc biscuiti in timp ce exclam "extraordinar"?"
Nuvăsufăr întreabă:
KristinnaKr întreabă:
LisaJulie întreabă: