| Smashi a întrebat:

Concurs de bancurii, cine zice cel mai bun banc ii dau o funda.

Răspuns Câştigător
| anana98 a răspuns:

Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor.
- Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion!
Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula:
- Scoala, domnule, scoala repede!
Speriat, Bula tresarii, uitandu-se in toate directiile:
- Ce e, unde, ce… ce s-a-ntamplat!?
- Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou… (Zise calugarita)

3 răspunsuri:
| NighTy a răspuns:

Era Maria cu Ion si nu stiau sa faca copii.
O suna maria pe mama ei si o intreaba:
-Mama spune-mi si mie cum sa fac copii,ca doar m-ai facut pe mine,pe fratii mei...
-Bine,deci fii foarte atenta!:Sa bage Ion,ce are mai gros si mai mare pe unde faci tu PIPI.
-Aaa, multumesc mama.Te sun maine si iti spun ce am rezolvat.
-Ok, pa!
Zis si facut.Acea noapte trecuse repede iar a doua zi de dimineata o suna Maria pe ma-sa:
-Da?
-Mama ce naiba ca nu a iesit nimic!
-Pai cum asa?
-Pai Ion de aseara tot baga piciorul in wc dar tot nu merge!

| ioanaangel a răspuns:

Un ardelean vine acasă de la câmp şi îşi găseşte nevasta dezbrăcată, întinsă pe pat, transpirată şi gâfâind…
- Ce-i mă nevastă, ce-ai?
- Am infarct… zice ea.
Ardeleanul dă să cheme pe doctor când copilul lui de patru ani zice:
- Tată, unchiu Gheorghe e sub pat în pielea goală…
Ardeleanul ridică pătura de pe marginea patului şi-l vede pe Gheorghe:
- Păi bine mă, nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul?!

| Wladutz a răspuns:

Concurs de nepasare:cui nu-i pasa mai mult de banCURILE lu' asta ii dau folositor!