Pfoaiii am fost filosoafa, am trait si in Egipt si cum zic eu ca asa va fi voi muri la batranete
La mine cica "Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat."
S-o creada ei! Stiu sa inot!
Interesant, am făcut testul de două ori, schimbând răspunsurile şi a ieşit acelaşi lucru:o dansatoare roşcată care a trăit în Tibet şi a murit îngropată de vie, brrrrrrr!, nasoală moarte, zău că preferam Egiptul şi bătrâneţea...
Legiuitoarea se pare ca si in trecut ai fost tot verticala...
eu am fost dansatoare roscata, care am trait in Tibet si am murit pentru ca am fost ingropata de vie.
"Sa fii astrolog si sa mori inecat" - nasol, pai nu puteai citi in stele chestia asta si astfel mureai precum Criticul - de mancare si bautura...
Ursulika tu batrana?! La cata veselie (ca sa nu zic caterinca) ai in tine... nu cred...
Prima data zice la mine Cleopatra, acum ia sa pun alte raspunsuri sa vedem ce iese: Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.
AM re-refacut testul si scrie http://www.clopotel.ro/....../index.php
Ce-i aia dezinterie?
Deci zicea cineva ca toti am trait in egipt?
ei bine eu is' mai cu motz ![]()
Ai fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma.
![]()
![]()
ce viata grea am avut
!
@lora dehhh...ghinion! mai rau daca traiam in Tibet si ma ingropau aia de vie
! chinuiti am mai fost toti
, numai @bro sarmanu, s-a inecat de ras
Ai fost un bucatar albinos. Ai trait in Portugalia si ai murit de dizenterie.
Asta mi-a fost rezultatul
Am fost o dansatoare roscata. Am trait in Tibet si am murit pentru ca am fost ingropata de vie.
Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.
Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.si eu care visam sa fiu cleopatra
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: