auran
| auran a întrebat:

Credeti ca un mic joculeti haios va mai destinde?
http://www.clopotel.ro/....../index.php

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba, v-am zis eu ca sunt prea tare pentru eilaughing
Rezultatul tau:

Ai fost un print foarte bogat. Ai murit din cauza exceselor culinare si a bauturii.

34 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pfoaiii am fost filosoafa, am trait si in Egipt si cum zic eu ca asa va fi voi muri la batranetelaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La mine cica "Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat."
S-o creada ei! Stiu sa inot!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Interesant, am făcut testul de două ori, schimbând răspunsurile şi a ieşit acelaşi lucru:o dansatoare roşcată care a trăit în Tibet şi a murit îngropată de vie, brrrrrrr!, nasoală moarte, zău că preferam Egiptul şi bătrâneţea...

auran
| auran explică:

Legiuitoarea se pare ca si in trecut ai fost tot verticala...
eu am fost dansatoare roscata, care am trait in Tibet si am murit pentru ca am fost ingropata de vie.

auran
| auran explică:

Si in trecut si in prezent se pare ca, sa fii filozof nu-i ceva greu...

auran
| auran explică:

"Sa fii astrolog si sa mori inecat" - nasol, pai nu puteai citi in stele chestia asta si astfel mureai precum Criticul - de mancare si bautura...

auran
| auran explică:

Ursulika tu batrana?! La cata veselie (ca sa nu zic caterinca) ai in tine... nu cred...

| juniper a răspuns:

Prima data zice la mine Cleopatra, acum ia sa pun alte raspunsuri sa vedem ce iese: Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.

| juniper a răspuns:

AM re-refacut testul si scrie http://www.clopotel.ro/....../index.php
Ce-i aia dezinterie?

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

laughing Deci zicea cineva ca toti am trait in egipt? big grin ei bine eu is' mai cu motz tongue
Ai fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma.
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ce viata grea am avut straight face! rolling on the floor

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@lora dehhh...ghinion! mai rau daca traiam in Tibet si ma ingropau aia de vie straight face! chinuiti am mai fost toti laughing, numai @bro sarmanu, s-a inecat de ras rolling on the floor

| Marii a răspuns:

Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat. happy

| Silvia a răspuns:

"Ai fost Cleopatra!"
Wowlaughing...asa sa fie oare?batting eyelashes

| Orannginna a răspuns:

Ai fost un bucatar albinos. Ai trait in Portugalia si ai murit de dizenterie.
Asta mi-a fost rezultatul laughing

| NoName0011 a răspuns:

Aurel face imbunatatiri pe site! Revino mai tarziu, inca putin si e gata!

| Deea a răspuns:

Am fost o dansatoare roscata. Am trait in Tibet si am murit pentru ca am fost ingropata de vie.
laughing

| Lary a răspuns:

Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.laughing

| happy.....withoutyou a răspuns:

Hi!"Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete
"

| iuliana21 a răspuns:

Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.si eu care visam sa fiu cleopatra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
"Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.", rezultatul testului.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ai fost o dansatoare roscata.Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie". Foarte interesantwinking, imi plac genul asta de teste.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a scris dupa al4-lea test ca "Aurel face modificari pe site...sa revin mai tarziu"laughing
Cred ca nu a vrut sa imi zica...
Posibil sa fi fost ceva prea tare pentru eilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La punctul 5, ala cu sportul nu pot raspunde. Nu au aikido si ciclism (am ales schi si surf).
Raspunsul: "Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat". Presupun ca m-am inecat de ris rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Aurel face imbunatatiri pe site! Revino mai tarziu, inca putin si e gata!"
Cand sa fac si eu testul are probleme site'ullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, da vad ca Aurica asta face probleme, neobrazatu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ai fost filozof.Ai trait in Egipt si ai murit de batranete"...aoleo,se vede de la o posta ca imi place sa dorm, sa lenevesc si sa visez...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat."
O da... astrologlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost Elvis Presly! Nu ti-a luat mult sa te reincarnezi - iti place prea mult viata...
Iuuu, am fost elvis presly, ce viata urata, si am murit pe un WC
atunci dc nu stiu engleza?