| Cumica a întrebat:

Cum l-ati ucide pe jb?big grin

Răspuns Câştigător
| Fluffy a răspuns:

La-s omori cu imbratisari si sarutari laughing

34 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Îl omor cu nişte manele a la România. devil

| Vizitiul a răspuns:

Nu as atenta la viata nimanui. "Nici un om nu are dreptul sa ia viata altui om!"

| Vizitiul a răspuns:

sad.(sunt-clodis)-am observat, dar de multe ori glumele devin realitate. Nici in gluma nu doresc sa ma gandesc la asa ceva.

| Serena1993 a răspuns:

Simplu si usor :las lega de un copac cu o funie si il invart.si cand se rasuceste asa mereu ii dau doi pumni. ok daca nu merge asta, l-as lega de un vapor care se duce tocmai pe partea cealalta a globului si mancat de rechini dar daca supravietuieste thinking ma dau bine pe langa badiguarzi lui, daca o avea saracu, si i-as pune sa-l tina si sa-i dau cu piciorul in punctul sensibil+ ca daca nu merge las trimite pe luna de 31 decembrie cu un super artificiu. sa-l incolo de biberon cocalar umflat.

scuze pentru fani. dar nu-l suport!

| Hombre a răspuns:

Il agat cu capul in jos si ii fac fum cu cel mai iute ardei, jupoi pielea de pe el si ii dau cu sare, ii iau scalpul, ii bag boasele pe gat, ii fac intestinele furtun pentru pompieri ii fac... da stai putin, cine e "jb" asta?

| Fluffy a răspuns:

Ms pentru aprecierewinking

| cerculetezburatoare a răspuns:

Nu pot spune ca-s fana, dar nici ca-l urasc...totusi, nu ucid, fiecare om moare la timpul potrivit, nu trebuie noi sa-i grabim moartea happy

| cerculetezburatoare a răspuns:

Dar intrebarea asta se incadreaza la "Trivia/Amuzante", ori mai de graba ar trebui sa se faca o sectiune numita "Jurnalul Macabru" happy Scuza-ma, dar parca intrebarea asta nu-si are rostul, si asa nu ai cum sa-l ucizi: tu esti in Romania, el in USA happy fiecare fan/dusman cu visele lui...vad ca toti se viseaza cu JB, unii casatorindu-se cu el, altii ucigandu-l laughing

| georgegs a răspuns:

L-as.lega.cu.sarma.ghinpata.dupa.l-as.lega.cu.
un.lant.de.masina.l-as.duce.intr-o.padure.si.ii.tai
corzile.vocale.si.il.tund.la.zerodevils-ar.omora.singur.
vazand.ca.numai.are.faimalaughing

| georgegs a răspuns:

Parinte.e.la.trivia/amuzantelaughing

| JustMusic a răspuns:

Vrei sa ne bagi in puscarie?

eu las impusca ca e prea rasfatat

dar nu-i bine sa facem asta ca daca e moare mai se omoara muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte fate dupa el la cat de nebune is dupa el

am dreptate?

| Drums a răspuns:

Hm...nu l-as ucidesad
intr-adevar nu-mi este drag dar, nu ucidlaughing
daca ar fi nu stiu as da o stire in ziar ca jb e disparut...si iti dai seama ce s-ar intampla...

sinucideri peste sinucideri...

| LittleandLiars a răspuns:

Ii spun c nu mai are faima si fane laughing oh go on sar omra singur.banuiesc thinking

| Anileda a răspuns:

Cu saruturi.

| MOONWalk_8865 a răspuns:

POI...As merge noaptea la el acasa si las sufoca cu perna, sau i-as baga pernan gura sau...Las lovi pana moare, sau cu un cutit nu stiu sunt o gramada de modalitati

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Nu l-as ucide
Zoo straight face

| IepurashRocker a răspuns:

Sãracu' bãiat. mie îmi plac câteva melodii de-ale lui, dar nu-s o fanã ìnfocatã. Si pânã la urmã. fiecare moare la momentul potrivit. laughing

| Kanghu a răspuns:

Nu ucid, dar.

Ias da cu drujba in stomac, iar dupa aceea il bag intr-o cutie cu cuie si leg cutia de un cal si pun calu se mearga pe un drum plin cu pietre.

| Cumica explică:

Bv mary laughing

| AdiSR a răspuns:

Jim Bean?laughing Păi aş angaja un lunetist şi când are reprezentaţie cu public să îl pocnească cu un glonţbig grin

| Maiels a răspuns:

Nu l-as ucide i-as taia corzile vocale ca sa nu mai cante asa fals la naiba vocea aia e prelucrata

| c8ilu a răspuns:

L-aş îmbrânci de pe tocuri whistling

| Smileee a răspuns:

Nu l`as ucide nici`cum pentru ca sunt fana a lui.

| Daniel TM a răspuns:

Cu biberonul in gura

| Cricku a răspuns:

Nu am idei acum cum sa il ucid. Dar maine ma uit la stirile de la ora 5 marca ProTv si imi trec pe foaie toate posibilitatile!

| Raiden a răspuns:

Da' vad ca te obsedeaza subiectu' "Justin Bieber". 1/2 din intrebarile tale sunt cu, sau despre el. happy

| davidwarner a răspuns:

Intrebarea asta se incadreaza in Trivia/Amuzante? Sau vrei sa povestim comic uciderea lui Bieber? Nu l-as ucide e simpatic si canta bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

silly omg... Nu l`as ucidestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ghilotina...straight face

Întrebări similare