Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!
D-dar... nu murim cu toţii?
În caz că mai rămâne vreunul viu, iar eu o să mor curând, vreau să ştie că maşina, casă şi bijuteriile mele... heh, i le vând foarte ieftin.
Cumpăr o bere şi o împart la toţi membri TPU!
ce e al meu, nu dau la nimeni, să vă fie clar!
Acum o sa vina Mufla si o sa isi doneze toti puletii,papagalul,si vacile
iar eu donez fiecaruia cate o fundita, punctele mele, si cate un rachiu.
Data si ora mortiiuminica, 21 mai, de Consantin si Elena, pe la 4:00 dimineata...
Se pare ca acesta e sfarsitul lumii vom muri cu totii.
TESTAMENT
Dragi TPU-isti, va las mostenire voua:
@AltetaSaCatelusa:iti las jumatate din funditele mele si toate voturile folositoare + ursuletzul care mi l-ai dat de ziua mea
@Cretaker:iti las comicurile mele stupide care sunt niste rahaturi fata de ale tale...
@LifeIsFullOfColour:Iti las restul de fundite, voturile amuzante si stupide, si un sfert din punctele mele...
@NOname:iti las jumate din punctele ramase si voturile inteligente(nu sunt prea multe sa stii)
@Loome:Iti las un sfert din ce a mai ramas din puncte
Fanilor JustIn Tanga le ramane in continuare ura mea deplina...
La restul' va impartiti punctele ramase.
*Isi ia valiza si pleaca*
Goodbye!
Dupa cum ''se spune'' Romania va fi '' Noul Ierusalim''. Asa ca interesant ar fi de convins strainii ca noi vom mai trai si ca asadar ar trebui sa ne dea noua tot ce au. Sa mutam in Romania Tokyo, New York, Los Angeles, etc.
Referitor la un testament, indiferent de situatia ipotetica si bineinteles absurda cu sfarsitul lumii :
Singurul testament interesant de lasat ar fi acela spiritual. Sa poti la moartea ta, sa ii transmiti toata energia ta unui discipol care sa iti duca idealurile la indeplinire. Sa indeplineasca o profetie, asa cum vezi prin filmele de profil cu samurai, cu un cod vechi al onoarei, etc.
Eu las mostenire, un pustiu de bine, un pic de bun simt, o calimara, cu multa cerneala, ca sa scriem toti, gandurile noastre, ce-s lovite parca, de o amnezie, ce seaman-a prostie, cazand prada celor, ce-s dusi cu "pluta" ori cu parasuta.
Asa zisi "profeti", ce umbla prin "pieti", semanand furtuna, in zestrea strabuna, sunt ca niste bieti cersetori ce vor, sa-i cunoasca lumea si sa-i ia in seama si sa le "doneze" oarece pospai, bani, valori si bunuri, sa-si mareasca ei "volumul" acestor averi, pe seama naivilor ce se-ncred in ei.
Dupa cum se vede, o alarma falsa a creata furtuna si in scumpa "patrie strabuna", nu e cazul frate sa ne-ngrijoram ca, sfarsitul vine si nu-l apucam, cand o fi sa fie, nici n-o sa mai stim, c-a venit sfarsitul si sfarsit va fi. Vom "pleca" din case, doar cu sufletul, vom zbura spre stele doar cu visele.
Revenind la intrebare ce e testamentul, ce vom trece-n el si ce vom dona?, ambele ca forme juridice, se fac in timpul vietii, pentru persoanele ce-ti sunt aproape, insa la testament trecerea bunurilor in favoarea mostenitorilor, se face la decesul celui ce testeaza, iar in cazul donatiei, bunul donat trece, pe seama primitorului, in timp ce donatorul este in viata, chiar din momentul intocmirii actului in fata unui notar public.
Testamentul are doua forme si anume:1.-daca este scris de mana testatorului si semnat de acesta, se denuneste testament olograf, 2. -iar daca este facut in fata unui notar public, se denumeste testament autentic.
Am apreciat ca este important ca userii, care navigheaza pe TPU, sa aiba cunostinte in acest domeniu, fiecare dintre noi, fiind la un moment dat, pus in una din aceste situatii, despre care trebuie sa stim cate ceva.
Sfarsitul lumii nu vine cand vor farsorii ci, cand va vrea Bunul Dumnezeu si cred ca nu ne-a creat ca sa ne distruga ci, ca sa dovedim ca, putem fi mai buni, mai intelepti si mai iubitori unul fata de altul.
Un gand bun tuturor si multa sanatate.
Eu ii las toata averea mea @mastodontului fostul picot
avearea mea consta in:
200 de lei
un Samsung corby
o bata
si cateva sticle de bere de prin 1993
cine mai vrea sa ia parte la impartirea bunurilor sa-mi spuna
Pizza "Precious" la toata lumea, sa fie derby incins in tribune:
http://www.youtube.com/watch?v=jMMN5nxf460
Apoi m-as da cu șprei.
Dildou', prezervativele si buda i le las lu' Bastet
Laptopu', telu', si sticku' de net le iau cu mine
Promit ca nu le impart cu voi!
P.S. Bastet, daca da satan sa ne intalnim, ia si tu o sampanie...
Eu vreau doar sa le doresc tuturor sa fie dintre cei 2% care ajung in Rai, pentru ca cei de pe T/A nu sunt chiar asa de politicosi cu unii, si. sa ne intalnim acolo la o berica si o pizza.
Agrhhmmm:
Testament
As vrea sa donez userilor BIRGAELA si NOname, si Cretaker, si Loome tot ce am mai bun si mai bun pe pamant!
Donez:Villa care cacacare am am cumparat-o cu 6000 de euro SPERAND ca imi VA RAMANE mie.
Mai donez XBOXUL cccare llam cuucucumparat cu 100 de euro.
Mai donez BLOCUL meu din BUCURESTI care stau toti si avem de toate care l-a facut tata cu cu cu cu 800000 de euro.
Mmmmai dododnez si inima de copil,o pun direct in borcan (ps:la caldura,ca e si asa inghetata,ca eu is rece)
Mai dododonez:
UN PAPA, SI DATI-MI UN BEEP CAND AJUNGETI IN RAI, CA VB EU CU SF PETRU SA NE LASE GRATUIT
Noname nu te ingrijora ca nu vine nici un sfarsit! Doar ca pare interesanta chestia cu testamentele.eu as dona casa, masina, animalele de casa, si desigur funditele de pe TPU! Doar ca daca am muri toti are mai mare sanse(testamentul)sa ajunga in spatiu! Deci cui sa dau testamentul? Extraterestrilor?
Tstamentul zici
Voi imparti totutl cu urmatorii utilizatori:Biscuite,Doodle, Aqua si Comeandtellmesomething.
Daca azi ar fi ca toti rautaciosii sa plece cu mine, in mod sigur am ramane cu jumatate de planeta! dar asta nu are legatura cu testamentul
::::
Sa incepem:
1.Toata colectia de ursuleti roz
2.Toata berea si mancarea depozitata pentru un an din spatele dulapului
3.Toate posterele cu JB in care are mustata
4. Ochelarii bunicii giganti facuti din sarme pentru ochii cat cepele
5.Si TV-ul, desigur!
6. Voturile, fundele si punctele sigur le-as da Biscuitelui(@Biscuiteee.Nu sta prea bine cu punctele.si fundele...si voturile)-as ruga-o ceva:sa le imparta cu utilizatorul din numele meu
7.Habar nu am
Adio lume cruda!
Eu as dona cate un pumn la fiecare user care merita. + 2 suturi la cei care chiar merita. nu-i asa ca sunt foarte generos?
Eu as dona cate un pumn la fiecare user care merita. + 2 suturi la cei care chiar merita. nu-i asa ca sunt foarte generos? [si as dona si cateva injuraturi la cel/cea/cei care a/au facut site'ul TPU. la raspunsul asta imi spunea ca exista deja in baza de date. WTF?!]/
Bună! Aş fi răspuns mai devreme, dar abia acum am văzut întrebare.
E cam aiurea să-ţi faci un testament pe care oricum nu va ajunge nimeni să-l citească. Aşă că testamentl meu este:
Îi las tot ce am aerului de pe TPU, iar utilizatorii să respire fericiţi!
Uau, ce de donatii! Daca s-ar putea as dona bunul simt primit de la parinti, dragostea mea pentru flori si animale (cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele) grija pentru bunici si bebelusi, speranta ca maine o sa fie mai bine ca azi, razvratirea impotriva prostiei si a rautatii.In rest, daca cineva ar avea nevoie de o bucatica din mine ca sa supravietuiasca...cu placere.Atata vreau la mine la mormant sa veniti cu sarmale, ciusca si tuica sa incingem un chef monstru!
Imi donez toata averea mea constand in o pereche de ochelari de soare sparti si un bilet la loto 6/49 necastigator la o gagica, nu-i stiu numele dar e expert TPU.
Am crema hidratanta inca e valabila, e pentru cei de teapa mea, la care pielea fetii e fina precum pielea de crocodil, la mine e eficienta dar tie nu stiu ce efect ar avea.
imi lasati tot ce aveti mie ca eu nu mor ca sunt drac! ati mai vazut drac mort?:d
Nu pre am ce sa donez dar daca as avea as dona totul familiei mele(mama,tata,frate, bunica, bunic si matzei mele ca o iubesc cape ochii din cap (n-aveti cum sa intelegeti))
Eu imi donez hamsterul ca e cel mai scump lucru de pe pamant lui NoName...sa ai grija de el mama ca`i un scump
in rest nu prea am nimic interesant
telefonul l`am scapat in toaleta[ca sa nu zic buda]
mp3`u e descarcat si nu mai am timp sa-l incarc
televizoru e stricat...
calculatrou il stric acum...
si pe mine daca ma doriti careva ca scut uman cu dragoste
have a nice life...or not!
Daca va face bum Pamantu' eu iau computerul si bag in carcasa computerului toate rahaturile de dvd-uri si cd-uri,ca nu stiu daca incap,cred ca cateva le voi inghiti si le scot pe partea cealalta
,catvea le bag pe sub tricou,ma descurc eu,si restul' lucrurilor(mancarea si apa le fur de la magazine ca oricum daca e sfarsitu' lumii,vazatorii nu mai au vreun profit) le las sa fie acolo,ca sunt un dependent de computer(imi continui joaca dupa ce scap din "iadul" de la sfarsit,asta daca supravietuiesc,dar cel mai putin probrabil voi ramane cu droaia aia). Acuma serios, tu crezi ce a spus bosorogul ala american care a invadat o lume intreaga inclusiv terorizata tara de prostii numita "Romania", ca de parca nu ne ajungea prostia asta.Eu nu sunt mandru ca sunt roman,mie-mi vine sa o injur, dar daca tara-i de rahat, de ce profesorul/invatatoarea spune sa-ti iubesti tara? Si ma enerveaza faptul ca la inceputul oricarui manual de lb. romana avem imnul tarii noastre.