Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!
Mi-aș lăsa blogul moștenire celui care supraviețuiește. Bineînțeles unui membru TPU, dacă scapă.
Jingsaw112, n-ai cumva si o crema de soare expirata? Ca mi-ar prinde bine la perechea aia de ochelari.
Agrhhmmm:
Testament
As vrea sa donez userilor BIRGAELA si NOname, si Cretaker, si Loome tot ce am mai bun si mai bun pe pamant!
Donez:Villa care cacacare
am am cumparat-o cu 6000 de euro SPERAND ca imi VA RAMANE mie.
Mai donez XBOXUL cccare llam cuucucumparat cu 100 de euro.
Mai donez BLOCUL meu din BUCURESTI care stau toti si avem de toate care l-a facut tata cu cu cu cu 800000 de euro.
Mmmmai dododnez si inima de copil,o pun direct in borcan (ps:la caldura,ca e si asa inghetata,ca eu is rece)
Mai dododonez:
UN PAPA, SI DATI-MI UN BEEP CAND AJUNGETI IN RAI, CA VB EU CU SF PETRU SA NE LASE GRATUIT
Nu pre am ce sa donez dar daca as avea as dona totul familiei mele(mama,tata,frate, bunica, bunic si matzei mele ca o iubesc cape ochii din cap (n-aveti cum sa intelegeti))
Pai ce rost are sa donezi ceva daca maine este sfarsitul lumii? Eu nu inteleg de ce ar trebui sa donez ca si ei mor.le dau degeaba mai bine le folosesc eu
Las guma care o mestec acum aluia care ma gaseste primul. P.S:sper sa nu mai fie manelisti in viitor cand ma gasesc aia:X
Bzbzbzbfssbzbzb, am alta idee!
Cand voi muri voi ascunde undeva toate lucrurile valoroase.Ba chiar, voi lua si telefonul cu mine. Daca un membru TPU supravietuieste, indiferent de persoana, sa ma sune cu taxa inversa, in iad sau rai nu cred ca mai e criza, si ii spun locul "comorii" si ca Elodia e teafara si in siguranta.
Am crema hidratanta inca e valabila, e pentru cei de teapa mea, la care pielea fetii e fina precum pielea de crocodil, la mine e eficienta dar tie nu stiu ce efect ar avea.
Eu as da PC-ul si as sta cu PSP-ul in mana la GTA Vice City sa astept sfarsitul lumii.
@Alexandrutza150795
Suntem cu totii psihedelici, ironici si dramatizam.Lumea e intoarsa pe dos.Tu chiar credeai ca eu ( si ceilalti) credem ca vom face maine bum? NO WAY.
Btw, tu cati ani ai?
Dildou', prezervativele si buda i le las lu' Bastet
Laptopu', telu', si sticku' de net le iau cu mine
Promit ca nu le impart cu voi!
P.S. Bastet, daca da satan sa ne intalnim, ia si tu o sampanie...
Cumpăr o bere şi o împart la toţi membri TPU!
ce e al meu, nu dau la nimeni, să vă fie clar!
Pai las testament lu sora mea un LG Cookie Fresh
Lui Varmiu un PC cu Windows 7 Ultimate/ 4 GM(RAM) 7 Boxe si PS2
Si aluia care moare ultimu ii las alocatia mea sa aiba bani in rai si el de o bere
)
Pizza "Precious" la toata lumea, sa fie derby incins in tribune:
http://www.youtube.com/watch?v=jMMN5nxf460
Apoi m-as da cu șprei.
Acum,în acest moment de cumpănă, voi lăsa toată averea mea fanilor mei.
deci, nimeni nu primeşte averea mea.![]()
Mmmm, Leo, dupa asa o pizza, m-as da si eu cu șprei.
Apropo, la cat de incinsa e atmosfera, mi-e frica sa nu se arda naibii toate testamentele. Gata, toata lumea-n duș!
Dragi useri TPU,
Subsebnata @Mikayla doreste sa nu lase nimic niciunui user!
I.N.R.I
Deci sa incepem...
Va las la cine vrea urmatoarele
Cont pe TPU
Cont pe metin2
Cont pe 4story
La admini le las :
Ursuletu cu pete galbene
Un spray rexonaMEN
O plasma
Un pc ![]()
Un laptop
Si un super glue
A da si casa nu fiu zgarcit
Va las cadou special (1 leu+trabant)
@Mastodont...mie mie...
revenind la intrebare...pai cui sa i dau? lu nenea groparu, la moarte cui?
app eu una nu vreau sa vina sf lumii cel putin pana miercuri dupa aia poate sa vina de 20000039204930849389508937589478574857475684372892 de ori
Iar pana una-alta, keep on dancing till the world ends!
http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8
P.S. Anunt important! Caut un adapost pentru gandaci de bacatarie. Cine se ofera?
Maine este sfarsitul lumii?! ...ma duc repede sa fac un dus, sa ma barbieresc, sa curat pantofii, sa-mi calc camasa si apoi sa ma parfumez... daca tot vine sfarsitul lumii macar sa arat si eu bine
PS: Sfarsitul lumii nu poate veni intr-o singura zi, procesul insa deja a inceput...dar va mai dura milioane de ani pana se va finaliza, garantez!
PS...apropo de testament, eu nu las nimic decat raspunsurile mele care zic eu, majoritatea au fost folositoare. In rest averea mea de 20 de lei nu o pot dona, pentru ca daca este sa mor poate gasesc Kent 8 si Pepsi la 2, 5 in rai... just in case
NOname stii ca te respect dar intrebarea ai pus-o in gluma? Doar bunul Dumnezeu stie cand sa murim.El nu ne-a creat ca sa ne distruga ne-a creat ca sa fim vii.
NOname stii ca te respect dar intrebarea ai pus-o asa la amuzant? Doar bunul Dumnezeu stie cand e sfarsitul lumii.El nu ne-a creat ca sa ne distruga ne-a creat ca sa fim vii pana la o anumita limita.
anonim_4396 întreabă: