NOname
| NOname a întrebat:

Cum maine e sfarsitul lumii, m-am gandit sa ne facem testamentele.
Deci, tu ce ai dona si cui (de pe TPU)?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!

113 răspunsuri:
| elleme a răspuns:

Donez toate funditele mele utilizatorului NOname.

| AlEsWeEt a răspuns:

As dona profu de mate lui hateschool

| PokeEdy a răspuns:

As dona tot devotamantul si dragostea persoanei iubite si mamei melehappy

| Bibi16 a răspuns:

Pai n-a venit sfarsitul lumii si chiar daca venea n-ar mai fi trait nimeni deci testamentul il faceam degeaba.
Oricum n-ar trebui sa credem in orice! O sa mai stam mult timp pe pamant!

| Dreamer a răspuns:

@NOname...ti-a placut sfarsitul lumii? happy
PS: sunt curios cati oameni or fi renuntat la averile lor de frica laughing

| Andreeax3 a răspuns:

Pentru intrebarea ta am sa iti spun ceva: la stirile protv Galati [orasul meu] zicea ca multi oameni si-au vandut TOT. Case, lucruri pretioase si unii. si copii pentru a muri bogati. acum ca nu a venit sfarsitul lumii, au ramas fara nimic si sa ne fie si noua lectie sa nu mai credem ca acelasi batran la fiecare 11 sau 6 ani zice o anumita data la care trebuie sa murim [asa se zice] :]

| Oxanna a răspuns:

Eu imi donez hamsterullove struck ca e cel mai scump lucru de pe pamant lui NoName...sa ai grija de el mama ca`i un scumplove struck in rest nu prea am nimic interesant

telefonul l`am scapat in toaleta[ca sa nu zic budablushing]
mp3`u e descarcat si nu mai am timp sa-l incarc
televizoru e stricat...
calculatrou il stric acum...
si pe mine daca ma doriti careva ca scut uman cu dragostebig hug
have a nice life...or not!

| SunShine_5894 a răspuns:

Sfarsitul lumii nu exista, doar se schimba Terra un pic :p Eu mi-as fi donat fostul prieten celei mai sexy fete ca si asa e obsedat si nu se lipeste nimic big grin

| eu17 a răspuns:

Intrebarea ta e una simpatica, e in Romania o veche afirmatie " Sa moara toti si sa le vand eu pamanturile!".

NOname
| NOname explică:

Dreamer, tot astept reluarea.

Oxanna, draga, te adopt eu cu tot, cu hamster.

| PredatoR a răspuns:

I-as dona un glont in cap lu' basesculaughingrolling on the floor

| criscalin a răspuns:

Eu asi dona catelul meu cuiva care stiu sigur ca va avea grija de el (oare sa il donez sorei mele ema1ih?).

| DanteH2SO4 a răspuns:

E sfarsitul lumii? Acum aud de asta. Singura mea avere e umorul meu negru...

| flaby a răspuns:

Tzeapa na venit sfarsitul lumii tongue

| g3orgiana16 a răspuns:

Am scapat di de sfarsitu lumi ...anu astalaughing

| Uilula a răspuns:

Fericire si as dona tuturor!

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Nu ma asteptam la o asemenea intrebare din partea tahsad

| Bogdanux a răspuns:

Heeeeeeeeellllllllllllllooooooooooo, mai traieste cineva p'aici? La mine e lumina stinsa sad.

| Oxanna a răspuns:

Aaawlove struck multumesc NOnamelove struck
cand sa vinsmug ca bagaju l`am facut dejatongue

NOname
| NOname explică:

Vino maine, de dimineata!
Mai ai frati? big grin

P.S. Sper ca nu ma vor da ai tai in judecata pentru kidnapping.hee hee

| flaby a răspuns:

Vine sfarsitul lumi? stati linistiti veniti in Romania... aici suntem cu 50 de ani in urmawinking

| cucaracia a răspuns:

Eu as dona cate un pumn la fiecare user care merita. + 2 suturi la cei care chiar merita. nu-i asa ca sunt foarte generos?

| cucaracia a răspuns:

Eu as dona cate un pumn la fiecare user care merita. + 2 suturi la cei care chiar merita. nu-i asa ca sunt foarte generos? [si as dona si cateva injuraturi la cel/cea/cei care a/au facut site'ul TPU. la raspunsul asta imi spunea ca exista deja in baza de date. WTF?!]/

Întrebări similare