Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!
Dragi useri TPU,
Subsebnata @Mikayla doreste sa nu lase nimic niciunui user!
I.N.R.I
dupa cum se stie totul este o prostie treaba cu sfarsitul lumii asa ca e buna poanta, daca niste mascarici tipa in gura mare ca vine sfarsitul lumii noi de ce nu am putea glumii? eu sunt sarac draga Noname, am sa ma las in grija ta
pai din cele 30 de funda, as dona la fiecare cate una, dupa cum urmeaza: NOname, Brigaela, Legiuitoarea, Razvan, Abh, Lemonshu, Bacemi, Vizitiul, Monyk, GanduriAlbe, Stefan, Kongeriketp, Arthur, Ronnix, Katya, nony, I'm perfect(a), Marina, April, Monawar, Zbenguici, japan, greece12, mhn24, PhaseMorphXR, waler, kiddu, Agapinu, Psiholoaga si nu in ultimul rand Vancea...
Cam asa sta treaba, stiu ca nu inseamna mare lucru pentru voi, cei numiti, o fundita in + la inteligenta voastra, insa...gestul conteaza.
Maine este sfarsitul lumii?! ...ma duc repede sa fac un dus, sa ma barbieresc, sa curat pantofii, sa-mi calc camasa si apoi sa ma parfumez... daca tot vine sfarsitul lumii macar sa arat si eu bine
PS: Sfarsitul lumii nu poate veni intr-o singura zi, procesul insa deja a inceput...dar va mai dura milioane de ani pana se va finaliza, garantez!
PS...apropo de testament, eu nu las nimic decat raspunsurile mele care zic eu, majoritatea au fost folositoare. In rest averea mea de 20 de lei nu o pot dona, pentru ca daca este sa mor poate gasesc Kent 8 si Pepsi la 2, 5 in rai... just in case
@NOname...ti-a placut sfarsitul lumii?
PS: sunt curios cati oameni or fi renuntat la averile lor de frica
Post Mortem!
as fi vrut sa imi las toate bolile fizice,psihice si ipohondrice lui Brigaela
intrebarile sarcastice lui NoName
greselile gramaticale, ca "ie"multe, lui Bent
intrebarile fara raspunsuri lui ioandelasal
diploma de "facultatea vietii "primita pe TPU unei userite care se lauda ca are facultati - poate ii lipseste la curriculum vitae tepeuian sau feisbuk
lantul portocaliu plin de mucegai primit in dar de la Raluca acum 2 ani -celor care sunt disperati sa fie experti
tot romantismul pe care il gaseste printre randurile raspunsurilor mele-lui Nony
lacrimile varsate pe TPU -pentru Legi
intrebarile ramase neraportate lui Dmonik si Lora
traductor google -pentru iceman
toate i-urile lui Cristina Corporatrista-in caz ca-i lipsesc la "fii"
experienta mea erotica lui Erotique
Numai ca Post Mortem nu pot ferici pe nimeni!
Parintele sa va binecuvanteze!
Pai daca vine sfarsitul lumii inseamna ca nu mai ramane nimeni si nimic pe Pamant, deci cui si ce sa las?
Pai daca maine e sfarsitul lumii.ce sa mai donez ca doar nu mai are nici un rost vom muri cu totii.Parerea mea.
Eu as da PC-ul si as sta cu PSP-ul in mana la GTA Vice City sa astept sfarsitul lumii.
NOname, eu ti-as dona numele meu! Sper ca te-am facut fericit!
Sfarsitul Lumii?, Mai bine sfarsitul acelui batran care a mai prezis o data gresit, puff, matematica lu soare.
Daca vine sfarsitul lumii, avem 2 variante:
1.Ne mutam pe marte, ca oricum nu e sfarsitul lumii, ci doar a Terrei cum zic astia.
sau
2.Ramanem in Romania si mai asteptam 50 de ani, pentru a veni si la noi.
@mariana13
Nu am mai vazut drac mort DAR nici drac de gen feminin!
Eu o sa donez fundele mele lu domnu, pentru a ma lasa in viata.
Deci sa incepem...
Va las la cine vrea urmatoarele
Cont pe TPU
Cont pe metin2
Cont pe 4story
La admini le las :
Ursuletu cu pete galbene
Un spray rexonaMEN
O plasma
Un pc
Un laptop
Si un super glue
A da si casa nu fiu zgarcit
Va las cadou special (1 leu+trabant)
Intrebarea ta e una simpatica, e in Romania o veche afirmatie " Sa moara toti si sa le vand eu pamanturile!".
Vine sfarsitul lumi? stati linistiti veniti in Romania... aici suntem cu 50 de ani in urma
Buna,chestia cu sfarsitul lumii mi se pare o prostie, nimeni nu poate stii cand e sfarsitul lumii, deci nu te apuca la donat
Sfarsitul lumii nu exista, doar se schimba Terra un pic :p Eu mi-as fi donat fostul prieten celei mai sexy fete ca si asa e obsedat si nu se lipeste nimic
E sfarsitul lumii? Acum aud de asta. Singura mea avere e umorul meu negru...
Pai daca vine sfarsitul lumii, nu cred ca o sa mai ramana foarte multi in viata sau poate chiar deloc...dar:
PC-ul meu, Jocurile mele(Originale :3),TV-ul LCD, Chitara, Colectia de Carti si cam atat as dona.
Mp3-ul il tin ca sa mai ascult Techno si Trance ca sa stiu ca am murit un baiat cu sufletul "plin".