NOname
| NOname a întrebat:

Cum maine e sfarsitul lumii, m-am gandit sa ne facem testamentele.
Deci, tu ce ai dona si cui (de pe TPU)?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bine ca mi-am facut curat in casa,macar sa ma gaseasca apocalipsa cu geamurile spalate. In rest,testament nu e nevoie sa fac,si asa, o sa fiu declarata lipsita de discernamant si-o sa fie o smotoceala grozava la impartirea bunurilor mele(pacat ca n-o sa fiu acolo sa vad).
As fi dorit din tot sufletul sa apuc sa impart prezervativele alea si centurile de castitate(pacat de bani) copiilor de 12, 13 ani,ca in aproape doua luni de cand sunt pe site, in fiecare zi cumpar 10, 15 cutii de frica,mi-am bagat si barbatul la idei.
In alta ordine de idei,imi declar admiratia si respectul pentru toate mintile luminate ale confratilor useri,prieteni sau mai putin prieteni si trag nadejde ca macar ma veti pomeni de bine.
Las mostenire scaunul asta care mi-a patratit posteriorul,tastatura wireless,soarecele meu destept(mandria mea ascunsa) si toate raspunsurile bune sau rele, cu speranta ca poate chiar au ajutat.
Acestea fiind zise, traiasca panica!
Ura!

113 răspunsuri:
| criscalin a răspuns:

Eu asi dona catelul meu cuiva care stiu sigur ca va avea grija de el (oare sa il donez sorei mele ema1ih?).

| AlEsWeEt a răspuns:

As dona profu de mate lui hateschool

| GiacomO a răspuns:

Mi-aș lăsa blogul moștenire celui care supraviețuiește. Bineînțeles unui membru TPU, dacă scapă.

| Andreeax3 a răspuns:

Pentru intrebarea ta am sa iti spun ceva: la stirile protv Galati [orasul meu] zicea ca multi oameni si-au vandut TOT. Case, lucruri pretioase si unii. si copii pentru a muri bogati. acum ca nu a venit sfarsitul lumii, au ramas fara nimic si sa ne fie si noua lectie sa nu mai credem ca acelasi batran la fiecare 11 sau 6 ani zice o anumita data la care trebuie sa murim [asa se zice] :]

| luci14luci a răspuns:

Las guma care o mestec acum aluia care ma gaseste primul. P.S:sper sa nu mai fie manelisti in viitor cand ma gasesc aia:X

| PhotoShop a răspuns:

Pai las testament lu sora mea un LG Cookie Fresh
Lui Varmiu un PC cu Windows 7 Ultimate/ 4 GM(RAM) 7 Boxe si PS2 laughing Si aluia care moare ultimu ii las alocatia mea sa aiba bani in rai si el de o bere laughing)

| crysyone a răspuns:

Nu e sfrsitul lumii stati linistiti a trecut ora 6 si nu am patit nimic asta a fost o campnie facuta de un pastor pentru a vedea ce ar face lme daca ar stii

| Mist a răspuns:

Pai ce rost are sa donezi ceva daca maine este sfarsitul lumii? Eu nu inteleg de ce ar trebui sa donez ca si ei mor.le dau degeaba mai bine le folosesc eu big grin

| FrunZulitZa_4751 a răspuns:

E frumos pe lumea de dincololaughing

| Bibi16 a răspuns:

Pai n-a venit sfarsitul lumii si chiar daca venea n-ar mai fi trait nimeni deci testamentul il faceam degeaba.
Oricum n-ar trebui sa credem in orice! O sa mai stam mult timp pe pamant!

| xyzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

NOname stii ca te respect dar intrebarea ai pus-o in gluma? Doar bunul Dumnezeu stie cand sa murim.El nu ne-a creat ca sa ne distruga ne-a creat ca sa fim vii.

| xyzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

NOname stii ca te respect dar intrebarea ai pus-o asa la amuzant? Doar bunul Dumnezeu stie cand e sfarsitul lumii.El nu ne-a creat ca sa ne distruga ne-a creat ca sa fim vii pana la o anumita limita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine ploaia maine laughing nu sfarsitul lumii.asta a zis-o un bosorog din SUA care nu gandeste ce spune laughing. DoarDumnezeu stie cand vinewinking

oricum as dona guma de mestecat pentru TPU laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aş vrea d,dacă s,se poa,t, te s, să nu mor mâine.
PSP-u, Xbox’ul, Kinectul, DS-ul şi toate rahaturile o să le dau la eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chilotii mei lui Iisus, am vazut ca saracul nu are din astia asa misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mai donez si 4 de la franca si 2 de la mate! 10 il pastrez eulaughing)))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mias dona inapoi cainele pe care lau dat parintii mei...crying

| Fernando9Torres a răspuns:

Bah mai terminati cu sfarsitul lumii daca vine vine ce mare lucru?

| ioana_2930 a răspuns:

Pai va dati sama ca daca vine sfarsitul lumii ati murii cu totii si lucrurile ar ramane si cine ar rezista ar lua toate lucrurile. nu va dati seama?

| chiseady_7217 a răspuns:

Nu vine sfarsitul lumii.Doar daca un mos din SUA a spus asta nu inseamna ca trebuie sa il credem.Si el a mai spus si ca in 1994 va veni sfarsitul lumii.Doar Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.Si chiar daca ar veni sfarsitul lumii maine.Toti am muri.Deci cum sa ii lasi cuiva ceva? Si el va fi mort. happy

| vivi678 a răspuns:

Sfarsitul lumii e sfarsitul lumii si-atat. dar aca printr-o minune ar scapa cineva, sa zicem c-ai fi tu, iti las de pe-acum tot Universul.

| Pietroy93 a răspuns:

Care vreti sa faceti donatii haideti repede acum pana la 4 laughing va astept cu mesaje accept aproape orice

| hilojnfsd a răspuns:

Dumnezeu a spus inainte de potop ca,,,, l a avertizat pe Noe ca peste 7 zile va veni pototpul si asa a fost.

| marieta_9499 a răspuns:

Nu este draga mea devarat ca sfarsitul lumii e in 21.05. 2011 desi santem acum in 21 mai deci cum sa zic maine se zice iar ca e sfarsitu lumilaughing dar eu nu cred deci nu s-a intamplat nimic funda
?

Întrebări similare