| 211wasgnij a întrebat:

Cum poți cuceri o blondă?

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Da,ştiu.
Deci să recapitulăm: Pentru a cuceri o blondă trebuie să ai maşini,bani, vilă, iaht şi multă prostie.
De ce trebuie să ai prostie?
În primul rând trebuie să fii prost ca să împarţi toate astea cu ea.
În al doilea rând blondele preferă proştii.

| NOname a răspuns (pentru misterioaѕa):

Pătrățicăă,
Simt multă invidie, ură și frustrare în cuvintele tale.
Sigur ți le poți asuma?

La ce generalizări faci și la cât de sigură pari pe ceea ce spui, încep să-mi pun serioase semne de întrebare în privința inteligenței tale.

P.S. Ah, ce-mi place la Trivia/Amuzante! Ironii la tot pasu'...

| misterioaѕa a răspuns (pentru NOname):

Bunăsad
Am uitat că eşti blondă. Dacă ştiam dinainte înlocuiam "Să nu se supere blondele pe mine,dar eu nu am întâlnit măcar una deşteaptă."cu "Să nu se supere blondele pe mine,dar eu am întâlnit doar o blondă şi acea blondă se află pe site:NOname".
Cred că eşti unică. Eşti foarte inteligentă şi eşti blondă, dar poate te-ai vopsit, nu ştiu.Sincer îţi spun că nu am întâlnit vreo blondă deşteaptă până acum, eşti singura!
Vreau să-ţi cer scuze!
P.S: Pentru cine era al doilea răspuns?

| misterioaѕa a răspuns (pentru misterioaѕa):

Acum am văzut că ai scris @Pătrăţicăă!
Asta e, nu ştiu cum am uitat de tine. Când am spus despre blonde m-am referit la astea care le cunosc personal.Sunt sigură că dacă mă refeream şi la persoanele de pe site găseam blonde inteligente şi tu erai prima.
Sper că nu m-ai înţeles greşit!
O seară plăcută!

| NOname a răspuns (pentru misterioaѕa):

Nu mă consider de o inteligență ieșită din comun și nici nu sunt. Ceea ce m-a deranjat, este că tu cu răspunsurile tale (în care ai vorbit la modul cel mai serios) ai jignit foarte multă lume.
Ți se pare că Greece12 se potrivește descrierii tale? Sau Doamna gbrltdr? Și ca ele sunt sute și sute. Lor ar trebui să le ceri scuze, nu mie.
Deși, fiind inteligente, mă îndoiesc că s-au supărat. Este doar o părere printre alte mii de păreri, chiar dacă exprimată într-un mod ceva mai agresiv.

P.S. Generalizarea niciodată n-a făcut casă bună cu inteligență. Pe viitor încearcă s-o eviți! Altfel nu vei fi cu nimic mai bună decât un rasist sau misogin. Succes!

| Ofiintă a răspuns (pentru misterioaѕa):

@Patraticaa
De multe ori oamenii eticheteaza persoane numai pentru niste bancuri aparute din invidia altor persoane presupusi" brunete" Cu totii stim ca inteligenta nu depinde de culoarea podoabei capilare dar se pare ca tu nu stii si acum nu conteaza daca tu etichetezi femeile blonde dar conteaza foarte mult bunul simt cea ce dupa caracterizarea ta abordata blondelor se pare ca iti lipseste. In caz ca nu stiai respectul fata de o alta persoana se castiga daca respecti persoana respectiva nu daca o jignesti in nenumarate feluri numai sa iesi in evidenta si sa castigi funda portocalie. Tu nu cunosti persoanele "blonde" de care ne vorbesti dar sti sa spui cele place si cum sunt. Cum se explica asta? Te iei de niste tampenii aparute pe net dar si cu gluma se poate merge pana la o anumita limita, jignirile tale incalca aceasta limita.Te felicit draga mea pentru ca nu esti blonda si esti foarte inteligenta si inteleapta din punctul asta de vedere

| misterioaѕa a răspuns (pentru NOname):

Ceea ce mi-ai spus este un sfat pentru mine şi îl voi lua în considerare.
M-au făcut unii useri în tot felul şi mi-au spus că sunt pupincuristă.Ei bine,am crezut că este mai bine să râd de useri fiindcă asta ar înseamna că nu mai sunt "pupincuristă". Acum mi-am dat seama că ei ştiu doar să enerveze şi să te facă să înjuri,vor să te facă să faci numai rele,dar e prea târziu.
Începând din seara asta contul nu va mai fi al meu, ci a unei prietene, iar sfaturile tale vor ajunge la ea.
Numai bine!

Mersi pentru nefolositor si stupid Patraticaa

| misterioaѕa a răspuns (pentru Ofiintă):

Având în vedere că mi-ai mai răspuns la un comentariu am fost de părere că este mai bine să-ţi dau aceste voturi.Nu este răzbunare, ci doar o părere.
Respectul meu nu lipseşte, căci dacă lipsea a-şi fi râs fără motiv cum fac alţi useri cu mine.Recunosc că am greşit dând aceste răspunsuri referitoare la blonde, dar nu m-am referit la persoanele de pe acest site.
La mine la liceu toate piţipoancele sunt vopsite blonde şi îţi spun cu cea mai mare sinceritate că ele nu sunt capabile să obţină o notă de trecere!
Dacă era să număr persoanele blonde de pe acest site a-şi fi avut o listă lungă poate mai lungă decât cea a brunetelor.Prin această cale le cer scuze tuturor blondelor de pe site chiar dacă nu m-am referit la ele.

Sincer nu voturile ma deranjeaza, ci motivul pentru care le dai. Nu te-am criticat raspunsul ci am avut doar o parere paralela cu a ta. Nu te speria ca nu sunt blonda si gata de atac spun doar cea ce simt fara sa critic.

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/500_Euro_Banknoten.jpg
...simplu in teorie, greu in practica

NOname
| NOname a răspuns:

Cu grijă.

| Kazimir a răspuns:

Nu poți... mai nou dacă ai bani ele te cuceresc pe tine.

| Musique a răspuns:

Cu talent.

| MâţulMov a răspuns:

Toti cei care vor blonde arata asa: http://i.imgur.com/CuFRr.png
dar n-au decat asta: http://i.imgur.com/PGLqu.jpg
Concluzia: cu mult noroc.

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Îi spui că eşti bancher, nu ai bmw dar ai merţan b-)

| misterioaѕa a răspuns:

Dându-te cu capul de pereţi.
Precis o va impresiona fiindcă asta face ea în nenumărate rânduri.

| misterioaѕa a răspuns:

Şi multă prostie.

| misterioaѕa a răspuns:

Să nu se supere blondele pe mine, dar eu nu am întâlnit măcar una deşteaptă.

| annkaa a răspuns:

Ii spui un banc cu blonde:d

| anss23 a răspuns:

Cum cuceresti orice fata.

| ioana12345 a răspuns:

Ii faci cadou un scaun.

Întrebări similare