Pai iti dai seama dupa felul privirii. Daca se uita insistent la tine, zambeste inseamna ca te place.Sau daca se da mare cand esti tu in preajma.Tot felul de chestii din acestea.
Apropo : Acest tip de intrebari nu se pun la categoria Trivia/Amuzamente!
Pai nu ma mir ca nu ti-ai dat seama de asta pana acum daca nu ti-ai dat seama nici la ce categorie sa pui intrebarea asta!
Trivia/Amuzante? Ok, tu ai vrut-o! Problema este ca eu incerc sa fiu amuzant, dar nu intotdeauna si izbutesc. Cheama-l cu tine cand mergi la wc. Daca vine te place, daca nu vine nu te place. Usor, nu?
Pai daca sta pe langa tine sau daca zice ca esti enervanta (nu vrea sa stii ca te place asa zic uni baieti
)daca iti cere ajutorul - daca te ajuta mai bine intreaba-l ce simte pentru tine ca poate intr-o zi va fi prea tarziu sa nul mai iubescti (in cazul in care nu te place )
Is baiat, 5 fete mau intrebat in fata daca le plac!
intreba-l si tu in fata!
Scuze pentru. romana
Foarte simplu pune-l pe un pretenu cel mai bun al lui sa il intrebe da zi sa nu ii puna intrebarea direct zi sa il intrebe asa mai discret
Succes si sper sa te placa
Pai...nu stiu dar uni se uita asa intr-un fel la tine mai presus in ochi tai si te face sa te simti ciudat
parerea mea
Depinde de fiecare baiat in parte : altu se uita insistent la tine, altu ba iti zici de nimeni si face o fata de te sperie dar iti da semne... si alte multe chestii asa ca succes!
Pai spune-i in fata "man te plac uh ma placi ...simplu daca e okay tipul va intelege daca e prost va rade
LisaJulie întreabă: