Se zice ca lenjeria intima purtata pe dos te fereste de farmece. Nu stiu cat e de adevarat ca eu nu prea cred in asa ceva, dar daca tu te simti bine cu ea pe dos sau pe fata, tine-o asa cum te simti tu bine. Ce conteaza, oricum nu e nici o regula scrisa si de altfel chiar daca ar fi, tot cum te-ai simti tu bine ar trebui sa o porti.
@lory1995:Am observat ca sunt multi care ma iau cu intrebari de genul altceva nu sti sa intrebi, de ce sunt curioasa? s.a.m.d.cum am mai spus:pe cine deranjeaza intrebarile mele, ii rog de acum incolo sa nu mai raspunda.intrebarea este la Trivia:amuzante
@criticul:aoleu mama cum poti sa faci asa ceva si eu care ma gandeam ca vine ziua in care te voi dezbraca![]()
@adriana_sw33ty:crezi ca nu sunt barbati care nu poarta lenjerie intima? ca bebelusii
Se zice ca daca o porti pe dos se schimba vremea! Aviz celor care vor zapada de sarbatori!
@ursulika depinde cum am petrecut noaptea ![]()
, in schimb eu ma intrebam altceva: Cum ar fi daca barbatii nu ar purta-o nici pe fata nici pe dos?
@ursulika care sunt aia?
si cum se vede?
![]()
![]()
@critic toamna ar trebui sa cada frunzele
nu? ![]()
![]()
@ultra48 imi cer scuze dar nu pot da msj pv, asa ca iti voi raspunde aici: A fost o simpla gluma.
si vb serios.
o seara placuta!
ps-daca te-a deranjat gluma mea imi cer scuze.
Intrebare intrebatoare
. Pe fata... si pe dos daca am confundat apa cu altceva
Daca zici ca multi iti reproseaza ca pui intrebari in care reiese ca esti curioasa pe mine nu ma deranjeaza deloc si am sa-ti raspund asa: chiar esti asa curioasa cum port lenjeria intima? Atunci vino si verifica tu singura sa nu zici ca te mint
! vezi numa sa am lenjerie intima
!
Pe fata
... dar prima data cand am facut sex am descoperit ca ii aveam pe dos
) ![]()
O fi fost din intamplare sau...
O sa o purtam amandoi... dosul meu si fata lui
. Hm, mi-au venit niste idei de la intrebarea ta.
M-am uitat mai bine si am vazut ca nu-i am, nici pe fata, nici pe dos.Nu sunt deloc.
andrey1412 întreabă:
MCA12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: