| Barajag a întrebat:

Cum purtati lenejeria intima? pe dos sau pe fata?hee hee

Răspuns Câştigător
| deeea28 a răspuns:

Se zice ca lenjeria intima purtata pe dos te fereste de farmece. Nu stiu cat e de adevarat ca eu nu prea cred in asa ceva, dar daca tu te simti bine cu ea pe dos sau pe fata, tine-o asa cum te simti tu bine. Ce conteaza, oricum nu e nici o regula scrisa si de altfel chiar daca ar fi, tot cum te-ai simti tu bine ar trebui sa o porti.

31 răspunsuri:
| Barajag explică:

@lory1995:Am observat ca sunt multi care ma iau cu intrebari de genul altceva nu sti sa intrebi, de ce sunt curioasa? s.a.m.d.cum am mai spus:pe cine deranjeaza intrebarile mele, ii rog de acum incolo sa nu mai raspunda.intrebarea este la Trivia:amuzante

| Barajag explică:

@criticul:aoleu mama cum poti sa faci asa ceva si eu care ma gandeam ca vine ziua in care te voi dezbracarolling on the floor
@adriana_sw33ty:crezi ca nu sunt barbati care nu poarta lenjerie intima? ca bebelusiilaughing

| Barajag explică:

@tepes:degeaba am peste 100 perechi de bikini daca nu portlaughing

| anad a răspuns:

Se zice ca daca o porti pe dos se schimba vremea! Aviz celor care vor zapada de sarbatori!

| Flav a răspuns:

Eu nu-s cu lenjeria, sunt mai din jungla. O dau cu frunze.hee hee

| juniper a răspuns:

Pe fata, normal, e mai comfortabil asa.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@ursulika depinde cum am petrecut noaptea big grinhee hee, in schimb eu ma intrebam altceva: Cum ar fi daca barbatii nu ar purta-o nici pe fata nici pe dos? big grin whistling

@ursulika care sunt aia? thinking si cum se vede? thinking laughingrolling on the floor
@critic toamna ar trebui sa cada frunzele big grin nu? thinkinghee hee

@ultra48 intai ii crosetezi? laughing si nu te inteapa acolo? big grin rolling on the floor

@ultra48 imi cer scuze dar nu pot da msj pv, asa ca iti voi raspunde aici: A fost o simpla gluma.tongue si vb serios.
o seara placuta!

ps-daca te-a deranjat gluma mea imi cer scuze.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

O zi pe fata, o zi pe dos...si uite cum suntem si ECOfriendly...Glumeam!laughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Intrebare intrebatoare laughing. Pe fata... si pe dos daca am confundat apa cu altceva laughing

| Pho3nix a răspuns:

Depinde cat de nebun sunt la momentul ala. laughing

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Pe fata, logic laughing

| alecs871 a răspuns:

Eu incerc sa copiez moda italienilor, nu port lenjerie intima smug

| stefytm a răspuns:

Daca zici ca multi iti reproseaza ca pui intrebari in care reiese ca esti curioasa pe mine nu ma deranjeaza deloc si am sa-ti raspund asa: chiar esti asa curioasa cum port lenjeria intima? Atunci vino si verifica tu singura sa nu zici ca te mintbig grin! vezi numa sa am lenjerie intimalaughing!

| daniDeeDee a răspuns:

Cu dosul pe fata laughing

| Brotacelu a răspuns:

Pe fata happy... dar prima data cand am facut sex am descoperit ca ii aveam pe doslaughing) whistling
O fi fost din intamplare sau...

| zuzi_4846 a răspuns:

O sa o purtam amandoi... dosul meu si fata lui laughing. Hm, mi-au venit niste idei de la intrebarea ta. laughing

| di@n@ a răspuns:

M-am uitat mai bine si am vazut ca nu-i am, nici pe fata, nici pe dos.Nu sunt deloc.

| Rizer a răspuns:

Pe fata!laughingde ce uh o porti pe dos?thinkingthinking

| oana23madrid a răspuns:

Normal pe fata...

| lololololol a răspuns:

Chiar purtati lenjeria pe fata? pe cap? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe fata nu ca nu mai vad. Pe dos nu, ca ma jeneaza rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

waiting curiozitatea asta nu are limite? rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunt la ea varatongue
Iarna...cred ca pe dos si cand se murdareste o pun pe fatarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ursulika-cand va veni ziua sa ma dezbraci o sa fie varalaughingatunci ai sa ai norocul sa nu port lenjerielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ursulika. m-ai facut sa rad.pai mie imi sta bine, cu botul in tufa. da cu chilotii in cap? inchipuieste-ti.sau in savarina, ca eclerele nu-mi plac. da tu cum stai cu lenjeria?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe dos se zice sa o purtam atunci cand suntem prea frumosi si suntem dispusi unui deochibatting eyelashes