Doar dacă îți place monxidul de carbon și presiunea atmosferică aproape nulă.
Esti mai smechera k ai vb asa de biblie si de Dumnezeu? nu pari deloc interesanta sau ceva iesit din comun! mi scarba de copii k tine, care fac orice sa iasa in evidenta! nu-i vina voastra k sunteti asa, stiu! e vina naturii...voi sunteti viitorul tari! u si toti k tine! u iti dai seama de asta?! tata baga banii si voi va luati diplomele ajungeti doctori si profesori cu grade! mi scarba de ce a ajuns tara asta si de ce va fi in continuare. sper sa fii al naibii de mandra de topicul deschis!
Bai dobitoc cretin ce esti, suntem la T/A daca nu stiai?
Si stai tu linistit ca nu ai tu anii mei. Si nici nu cred ca ai realizat marac un sfert cat am realizat eu in viata asta.
Mah du-te.da se vede dupa nick k ai realizat o gramada! inclusiv cariera, case masini plus o familie perfecta! sotul care e un model pentru toti barbatii din lume si 2 copii ce-si dau masteru in washington! intra-devar mah.respect tie.trebuie sa zic cumva tanti? ai de 4 ori varsta mea? un adult, un om cu capu pe umeri nu are vocabularu tau de mahala! asa ce-ai realizat mah? k-ai trecut si u din cls a 5 a in a 6 a nu-i o mare realizare! asta am facut, fac si o sa faca toti! asa ca. taci si lasa-ma cu realizarile tale, in jocurile de puzzle si "hai sa o imbracam pe barbie"! cius:*
LisaJulie întreabă: