| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Daca ai locui pe Pluto ai fi mai aproape de Dumnezeu rolling on the floor?
Crestinii stau prost la geografie(in biblie pamantul e patrat sau triunghi depinde ce a fumat ala care a scris tabloidul numit biblie, deci sa se abtina

5 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Doar dacă îți place monxidul de carbon și presiunea atmosferică aproape nulă.

| DNSK a răspuns:

Esti mai smechera k ai vb asa de biblie si de Dumnezeu? nu pari deloc interesanta sau ceva iesit din comun! mi scarba de copii k tine, care fac orice sa iasa in evidenta! nu-i vina voastra k sunteti asa, stiu! e vina naturii...voi sunteti viitorul tari! u si toti k tine! u iti dai seama de asta?! tata baga banii si voi va luati diplomele ajungeti doctori si profesori cu grade! mi scarba de ce a ajuns tara asta si de ce va fi in continuare. sper sa fii al naibii de mandra de topicul deschis!

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru DNSK):

Bai dobitoc cretin ce esti, suntem la T/A daca nu stiai?
Si stai tu linistit ca nu ai tu anii mei. Si nici nu cred ca ai realizat marac un sfert cat am realizat eu in viata asta.

| DNSK a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Mah du-te.da se vede dupa nick k ai realizat o gramada! inclusiv cariera, case masini plus o familie perfecta! sotul care e un model pentru toti barbatii din lume si 2 copii ce-si dau masteru in washington! intra-devar mah.respect tie.trebuie sa zic cumva tanti? ai de 4 ori varsta mea? un adult, un om cu capu pe umeri nu are vocabularu tau de mahala! asa ce-ai realizat mah? k-ai trecut si u din cls a 5 a in a 6 a nu-i o mare realizare! asta am facut, fac si o sa faca toti! asa ca. taci si lasa-ma cu realizarile tale, in jocurile de puzzle si "hai sa o imbracam pe barbie"! cius:*

| SimpluCosty a răspuns:

Haoleo ce mai zapacit nu am inteles nimic! laughing