anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ar fi ca creati Omul, ce insusiri i-ati adauga sau lua?

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Orice i-as lua sau adauga, el va capata pe parcursul vietii atat calitatile cat si defectele pe care nu le dorim. Fiindca omul, din pacate, ramane om.

| Flav a răspuns:

@Lora- ipocrizia n-ai cum s-o iei, oricat de mult ai dori.
@nony- e Craciunul omule, hai sa ne simtim bine.Crezi ca merita?winking

nony
| nony a răspuns:

Vreau sa adaug maturitate copiilor teribili, ca mine.

| mircea a răspuns:

Dar, despre care om vorbesti? Despre acela care se crede mai destept ca ceilalti? Sau despre omul care ajuta in stanga si in dreapta fara sa astepte nimic de la nimeni? Sau despre cel care te insoteste ca prieten ani de zile si care fuge la prima ta nevoie? Sau despre cel care inlatura in tacere toate indoielile pe care le are seful tau le are despre tine?
Cam multe si prea departe unele de altele, nu?
Sincer, nu imi doresc sa pot crea un om si sa-i pot da sau lua insusiri. Sa i le dezvolt/inhib poate ca as putea face asta intr-u catva, dar nimic mai mult. Fiecare este numai unul!

| Klara a răspuns:

Fiecare om sa fie asa cum isi doreste el sa fie - nu cum da Dumnezeu...

| Kidu a răspuns:

I-as da credinta statornica, si i-as lua puterea[nu-i chiar o insusire], puterea de a lua viata altcuiva.

| ionoion a răspuns:

Daca as crea omul i-as lua iubirea.
Cat de pasnica ar fi viata fara iubire, cat de sigura, cat de calma si... cat de plictisitoare.

| デイダラくん a răspuns:

Fiecare Om este special in felu` sau...deci i-as da libertatea...

| Keridaa a răspuns:

Daca as putea i-as lua invidia si i-as da minte! Daca tot as putea sa-l creez eu atunci l-as face absolutamente perfect...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le-as da minte si onoare frate. Mi se pare cel mai tembel lucru ca cineva sa cistige increderea celor din jur ca sa afle lucruri mai mult sau mai putin importante, mai mult sau mai putin secrete despre ei si prietenii lor, dupa care sa le calce in picioare increderea pe care i-au acordat-o si sa faca informatiile alea publice ca sa arate cit de multe a fost el in stare sa afle. Si atit, pentru ca altceva nu cistiga din asta. Sau sa foloseasca ceeace stie in incercarea de a santaja persoanele pe care nu le agreeaza, chiar daca ceeace stie nu poate fi folosit in scopul asta, nefiind vorba de ceva rau, ci numai de un lucru pe care nu l-a spus despre sine. Asta este josnicia, sa calci in picioare increderea celor care ti-au oferit-o si sa urli in gura mare secretele pe care ti l-eau destainuit, sa-ti bati joc astfel de increderea care ti-a fost acordata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro nu ti-am spus ca la curtea regelui sunt curve?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Allinna, daca sint curve acolo sa stii ca a fost nevoie de ele pentru cei "corecti"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@alexandros mi-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

# april sunt curioasa cum s-ar numi?"))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-as lua din nas si i-as pune coada.

Întrebări similare