Deci... i-as lua chitara aluia de la ac/dc si i-as baga-o pe gat lui jb. nu am chef sa vad cum face o chestie ca deja mi s-a scarbit de el si nici nu cred ca selena e lesbiana...
asa. dupa ce i-am bagat-o pe gat ( stiu cum suna
dar nu e la ce va ganditi
) 1.000% selena incepe sa planga. si ii dau si aleia o palma de nu se vede. deci am scapat de doi. cum scap de rocker? simplu. il oblig pe manelist sa cante. sigur dupa 2 minute ac/dc ramane fara un mebru din cauza unui stop cardiac facut de acest membru. iar cum scap de manelist?
mai simplu : eu tot timpul am un sarpe la mine
iar dupa ce scap de animal
sarpele sigur imi va multumi ca i-am dat mancare pe ziua aceea.
dupa aia, vad cum scap din camera ca nu am chef sa ii vad mecla lui jb toata ziua
*Fan screaming* OMFG! AC/DC! ![]()
Sincer, chiar nu îmi pasă de restul.
Dacă manelistul începe să cânte îl bat de îl usuc (nu cu chitara celui de la AC/DC, stric bunătate de obiect pe un manelist prost? Mai rămâne și omu' fără singurul lucru normal din camera aia) Pe Tembela și Biberon, din partea mea, să se f**ă cât vor. Atâta timp cât nu fac gălăgie. Dar nu cred că o să îi aud (Guitar Solos with mhn24
)
Baftă
L-aş pune pe manelist să fure chitara lu` ala de la Ac/Dc şi i-aş da-o de cap la JB iar Selena Gomez m-ar acompania cu vocea, iar ieşi o piesă tare.
Pai e simplu. Te uiti la rocker si ii soptesti incetisor "Please, can you rock us a little?". In acest moment, manelistul face atac de cord si cade peste JB. SG, speriata, moare si ea, langa iubitul ei. Rezultatul? AC/DC WINS!
L-as pune pe manelist sa ii fure chitara rokerului,apoi tot pe manelist l-as pune sa ii dea cu chitara in cap lu' Bustin
-Bustin lesina,il iau de picioare dau intr-un zid cu el,pana il sparg, iesim toti 3, ii iau chitara de la manelist,rokeru' o cauta si nu o mai gaseste.
Apoi dau anunt in ziar,cum ca " Am gasit chitara unui roker de la AC/DC"i-o inapoiez, si rokeru' fiind fericit, ma ajuta sa o omor pe Selena spanzurand-o.
Sorry daca se mai afla cate-va greseli!
Omg, ce imaginație ai
.
Există ușa? Aș ieși de acolo, presupun.
Nu vreau să fac pușcărie... păi să ma gândesc. La ce gusturi bleah au, bănuiesc că nu ar rezista unei astfel de melodii, deci de aici rezultă că ar trebui cineva să folosească acea chitară. Ar fugi mâncând pământul. Zic bine? A propos, ce caută el în cameră cu ăia doi? Dar eu?