anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă toţi vă plângeţi de "ce a ajuns T/A" de ce să fiu eu mai prejos?

De ce să ne plângem toată ziua şi să ameninţăm că o să plecăm în loc să încercăm să facem ceva?!
Şi voi o să ziceţi "Păi cum... Nu aşa e moda?"

Şi prin "să facem ceva" nu mă refer să începem să ne înjurăm unul pe altul şi să facem petiţii pe care oricum nu le semneză nimeni -_-

Şi nici să dam vina unul pe altul.

Fiecare să se gândească la ce greşeşte el, nu altul.

Nu mai puneţi 100 de întrebări nefolositoare, nu avem nevoie.
Încercaţi să puneţi vreo 2-3-4 întrebări pe săptămână, dar să fie bine gândite, şi măcar puţin amuzante. Dacă primiţi comentarii negative nu vă mai înjuraţi ca disperaţii şi nu o mai ardeţi pe "Nu mă interesează părerea ta!" sau "Cine vorbeşte?!" sau "Nu-mi pasă ce comentezi." sau "Te raportez!", mai bine aţi încerca să vedeţi partea constructivă din acel răspuns. Y U NO TRY THIS?!

*Mi-am pierdut câteva minute scriind asta degeaba, voi tot la fel o să faceţi, apoi o să începeţi toţi cu "Gata, eu plec, m-am săturat, sunteţi penibili!", că e mai uşor decât să încerci să îţi îndrepţi atenţia spre propria persoană şi să încetezi din a-i mai critica pe alţii.*

49 răspunsuri:
| Fridăm a răspuns:

I agree. Îndeosebi partea de după '' * ''.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Eu nu stiu cum era T/A -ul pe timpurile vechi din 2012. Dar, sunt de acord cu ceea ce ai spus tu happy

| Ashadow a răspuns:

Imi pare rau, BINE? Cat ai de gand sa-mi mai scoti ochii cu asta? Maturizeaza-te!
*pleaca smiorcaindu-se*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

C'est triste à dire mais plus rien n'm'attriste - Maître Gims

| W3R4 a răspuns (pentru Bia001):

Bine,dar de unde ştim noi că ăla nu e un user vechi (sau nou!) care a venit înapoi pe t/a pentru trolling?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Tu maturizeaza-te!
Nţ nţ nţ. Imi iau jucariile si plec, sa stii.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Zice bine Queen! De ce sa imi dai spam la raspuns ca spun lumii ca te joci cu Lego?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Ești contrabandist. Faci contrabandă cu lego peste tot și mai și minți.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Asa si, ce propui? Tre'sa imi asigur si eu veniturile.Am facut contrabanda si cu barbi in ianuarie, da'm-or prins astia langa un supermarket.

| Ashadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmpf,sunt de mii de ori mai matur ca tine tongue
*se stramba isteric la ecran*

anonim_4396

Mai matur decat mine?
Nu exista.

Si apropo, stiu ce ai facut azi-noapte. Si te spuuuun.

Pârâcioasa,pârâcioasa...
Stai,ce am făcut azi-noapte?

| contαbαndonαt a răspuns:

Nu stiu de ce sau cum dar cea mai `mistoaca` parte a acestui site e aceea ca (,) categoriile de pe aici nu sunt ceea ce par, nu va lasati inselati de aparente.Site'ul nu mai e ce obisnuia sa fie odata, un mic ex:
-Mai nou 'Dragoste si Sex' este noul 'T/A'!, caci e mult prea ilar (intr-un mod bolnavicios de pervers) ceea ce se mai intampla si la acea macabra categorie;
-Mai ia ca alt ex. 'Religia' care zici ca a devenit noul 'Cauze Nobile', majoritatea intrebarilor postate acolo avand parca o eticheta pe ele ce scrie "Va Rog, Va Rog... Ajutati-ma! Sunt cu capul, Ajutooooor...".Pai si nu-i o cauza nobila sa incerci sa ajuti un suferind, chiar si daca problemele sale sunt de natura psihica?raised eyebrowsOricum, sta da provocare!
-Ori Stiinta si Filosofia, care e ca un magnet pentru lipitorile prea lenese sa-si faca si singure temele pentru sc., si deci vin si apeleaza acolo...foarte tare, stiu.Si exemplele pot continua, stati linistiti.
Concluzia? Prea putina armata si prea multe dulciuri si desene animate, mai, minte tardiva.
Ah, mai e nevoie sa continui? ori ati prins ideea? Nuu? Cum de nu m-am gandit?! Mai mult de 13 ani oricum n-aveti, ceea ce nu-i un lucru rau.Lucru Rau E Sa Te Crezi Amuzant In Timp Ce Realitatea Demonstreaza Opusul Parerilor Tale Cu Privire La Propriul Tau Amuzamentul (al vostru). Seara buna-n continuare.

anonim_4396

Să ştii că te zic că m-ai făcut pârâcioasă! XP

Exact.

Nuuu,nu ma spune ca nu ma mai lasa mami sa ma uit la Violetta! crying puppy dog eyes

anonim_4396

OMG nu te mai lasă să te uiţi la Violetta?!

Ce fel de monstru fără inimă e mama ta?!

Nu vorbi asa despre mami pentru ca lumea zice ca seman cu ea.

anonim_4396

Păi chiar semeni.

| ImLucifersBelovedSexlessOffspring a răspuns:

Mă maică, cum să facem dacă luzării îs de vină?
Un procent de 80% de luzări sunt încuiaţii, moluşte, retardaţi şi toate 'cele.
Dacă îi dăm afară, cine o să fie, crezi că o să se întoarcă ăia vechi?
Loome nu mai stă de mult pe TPU, vorbesc cu ea în fiecare zii aproape, pe TPU nu mai dă.
Mufla nu mai îi minoră şi are treburile ei.
Cretaker şi Wooden erau tot oameni serioşi.N-au ce vorbii cu trolli de 2 bani care se supără dacă îi jigneşti.
Viezurele şi Dicken şi Urpaniel şi Crâstos,Clannad,Bideu,Budă, până şi SongsoftheSabbathSacrifice.
Nu i-am mai văzut, pe faptul că T/a e invadat de telenovele, chestii puerile şi mai ales anime, şi telenovele, şi chestii puerile.
Cred ca e un caz pierdut, sincer!