anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă toţi vă plângeţi de "ce a ajuns T/A" de ce să fiu eu mai prejos?

De ce să ne plângem toată ziua şi să ameninţăm că o să plecăm în loc să încercăm să facem ceva?!
Şi voi o să ziceţi "Păi cum... Nu aşa e moda?"

Şi prin "să facem ceva" nu mă refer să începem să ne înjurăm unul pe altul şi să facem petiţii pe care oricum nu le semneză nimeni -_-

Şi nici să dam vina unul pe altul.

Fiecare să se gândească la ce greşeşte el, nu altul.

Nu mai puneţi 100 de întrebări nefolositoare, nu avem nevoie.
Încercaţi să puneţi vreo 2-3-4 întrebări pe săptămână, dar să fie bine gândite, şi măcar puţin amuzante. Dacă primiţi comentarii negative nu vă mai înjuraţi ca disperaţii şi nu o mai ardeţi pe "Nu mă interesează părerea ta!" sau "Cine vorbeşte?!" sau "Nu-mi pasă ce comentezi." sau "Te raportez!", mai bine aţi încerca să vedeţi partea constructivă din acel răspuns. Y U NO TRY THIS?!

*Mi-am pierdut câteva minute scriind asta degeaba, voi tot la fel o să faceţi, apoi o să începeţi toţi cu "Gata, eu plec, m-am săturat, sunteţi penibili!", că e mai uşor decât să încerci să îţi îndrepţi atenţia spre propria persoană şi să încetezi din a-i mai critica pe alţii.*

49 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Eu nu-i bag în seamă și asta ar trebui să faci și tu.Răspunzi doar la ce întrebări vrei tu.
De ce să pleci tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru єχcєєℓ):

Dar m-am săturat să-i tot aud cum se plâng.
Şi cine a zis că plec? laughing

| Bia001 a răspuns:

Este t\a, aici se ppun intrebari nefolositoara ca de asta este t\a.da, suntem penibili, penibili de amuzanti, cred.s-a gasit si cine sa comenteze, adica randunica ala pe care nu l-am mai vazut niciodata.

Deci, ce ne pasa de ce zic ceilalti? noua ni se pare amuzant si atat conteaza.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e ceea ce am înțeleslaughing
Se plâng și ce? Măcar nimeni nu mai vorbește despre Alin Hermafroditul sau regina T/A-ulu.hee hee

anonim_4396

Dar totuşi dacă au venit la T/A să zică în puii mei şi ceva amuzant, că nu îi ţinem aici ne-suspendaţi degeaba.

Mă doare în nevăstuică de ei...să face ce or face că dacă nimeni nu îi bagă în seamă o să bocească ei acolo și or să plece... pânâ și Alin intră foarte rar în utlima vreme.
L-am jigni eu prea mult când am zis că e un bățâvan fără cusur?

anonim_4396

Frate, copchiii din zilele noastre sunt disperaţi după atenţie.

Sincer, chiar nu mă interesează, probabil învaţă şi el pentru încheierea mediilor.

Bine dar pânâ la 18 anișori și noi suntem copiihee hee
Și eu nu sunt dispera.Nici nu știu cum am ajuns așa *popular* pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bia001):

Da, se pun întrebări nefolositoare, dar nu tâmpite. Şi cu toţii am ajuns la limita penibilului cu întrebările despre Nutella, Finetti, unicorni, curcubee, războaie. Ce ne-a adus în starea asta?! Eu una o să încerc să nu mai pun nici o întrebare (decât dacă e ceva foarte important), poate aşa nu o să mai fiu criticată. Îţi recomand şi ţie şi tuturor acelaşi lucru. Să luăm o pauză, poate ne revenim noi, userii mai vechi T/A şi facem ceva să scoatem simţul umorului din ăştia noi.

anonim_4396

Păi noi suntem copii, ei sunt copchii. Get it? laughing

Şi nu am zis că eşti tu disperat, mă refer la ăştia mai proşti oleacă, care nu ştiu cum să iasă altfel în evidenţă, decât prin întrebări tâmpite, non-sens. Până şi bunica face glume mai mişto ca ei (Glume scârboase, gen ce făceau ea şi bunicul în tinereţe, dar cât de cât amuzante... Gata, am spus prea mult.)

Chiar deloclaughing
Mi-ai captat atenția.
puppy dog eyes

| zidarcristi a răspuns:

Da (Y)

anonim_4396

Ţi-am captat-o? Bine, să ştii că nu ţi-o mai dau înapoi.

oh go on povestește în continuare
puppy dog eyes

| W3R4 a răspuns:

Tocmai de aia nu mai postez întrebări aici. laughing
Oricum,ăla Rândunel,sau cum pisici îl chema,zice că din cauza mea s-au întâmplat lucrurile astea,de parcă mie îmi făcea plăcere să fiu băgată în seriale,romane,filme. (cu comicurile am fost de acord întotdeauna,pentru că astea mai au haz)
Şi hai, bine, unii şi-au etalat talentul pe categoria asta o dată, de doua ori, de 10 ori...de 1000 de ori!?
Şi altă treabă: chestia cu nutella, fineti, inorogi etc...am fost la doctor, iar medicul mi-a spus că am un nivel ridicat de zahă în sânge... oare de ce? -___-

anonim_4396

No fuckin' way!

Povestea aia mi-a distrus copilăria. Plus că nu vreau să fiu suspendată. oh go on

Există mesajehee hee
Hai te loooog
puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru W3R4):

Şi tu îl bagi în seamă?! oh go on. Copilul ăla clar e distrus. Rândunel sau păsărel sau cum puii mei îl cheamă...

Sincer, pe mine nu m-au deranjat niciodată telenovelele lor, poveştile etc. Asta e, ce rost are să mai comentez după ce faptul e deja consumat? Oricum, mai nimeni nu citeşte poveştile alea. Şi trebuie să recunosc că unele mi-au plăcut (Nu ştiu exact cum să-ţi explic, dar era ceva cu portocale, flori de stejar şi T/A în trecut, la ţară, apăreai şi tu, în fine, aia chiar mi-a plăcut mult.)

Care-i faza cu Nutella şi Finetti?! Ce e aşa amuzant la ele?!

| Bia001 a răspuns (pentru W3R4):

Daca iti plac povestile, apari si in a mea, nu?

| Bia001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu renunt pentru ca unu pe nume randunica a spus asta. unde crezi ca o sa ajunga t\a daca il lasam de izbeliste?

| suităr a răspuns:

Ar fi o idee buna, dar unde sa gasesti ata amuzament?
In plus, nu cred ca toti vor putea posta ceva de sa te c*ci pe tine de ras

| W3R4 a răspuns (pentru anonim_4396):

E,dă-l în pisici p'ăla...dar nu mă mai întreba de CIOCOLATĂ în general, ca mi se face rău! I don't want to see

Şi da, povestea cu portocalele chiar mi-a plăcut şi mie, foarte emotională.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru W3R4):

De ciocolată zici? smug laughing

| W3R4 a răspuns (pentru Bia001):

Nu prea ştiu ce să spun, într-un fel nu vreau să te supăr, dar nici nu vreau să mai fiu cauza a tot de pe t/a...fie,dar un rol scurt, fără multe replici...fa într-un fel să mor în poveste. laughing

| W3R4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Numai mă! laughing

| Bia001 a răspuns (pentru W3R4):

Ok, si nu esti cauza a tot de pe tpu.chiar te iei dupa unu pe care nu l-am mai vazut nicioadata?

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci ar trebui să continui povestea?
*ii sclipesc ochii de bucurie si claddirea T/A se lumineaza*
Chiar va place?
*moare de fericire*
*a murit*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Da, e chiar cea mai reuşită poveste de la T/A.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru anonim_4396):

*invie ca s apoata citi*
*moare din nou de fericire*