Fiindca Miss Romania are cu 0. 0000000... 00009 mai mult IQ decat orice candidat la presedintie (cu exceptia lui Căcărău, acolo are +10IQ)
Maiiii,tocmai tu iti pui o astfel de intrebare? Pai n-au fost 12 apostoli? Fetele astea nu fac oare un fel de apostolat,determinandu-ne (pe noi masculii), sa ne inchinam la ceruri pentru a intra in gratiile lor, adica a apostolilor (parca nu are feminin?)? Vorbele lor, sa ai convingerea ca le-am urma cu placere si le-am urma si pe ele, chiar si in pustie. Amin! Este adevarat?
esth departe de adevar mah copile...
Auzi matuse,desi timpul pe care il folosesc pentru a-ti raspunde costa de o mie de ori cat ti-a luat tie sa-mi raspunzi o fac (te iubesc,dezinteresat,daiaaa). Spune-miiii, de ce sunt depar de adevar? Nu vreau tromboane. Speram ca ma cunosti (cel putin atat cat am vrut eu). Incepi sa ma dezulizionezi. Eu, cred a sunt vinovat. Onomatopeile tale m-au indus in eroare. Nu-ti spun mai mult, esti in sesiune. Nici eu nu te cunosc, dar tu, mult mai putin.
corect, timpul e tare pretios...
Dacă întrebarea ta se rezumă doar la România, atunci îţi pot răspunde.
Un preşedinte se poate alge din 12 candidaţi, deoarece toţi sunt la fel de proşti şi toţi vor acelaşi lucru, şi anume "PUTERE". Cu toate că numărul candidaţilor este irelevant din punctul ăsta de vedere, pot fi şi 1000 sau 10000, pentru că tot acolo se ajunge, adică zece mii de proşti cu acelaşi scop, "cineva" mai isteţ cu o secundă s-a gândit ca e mai bine să reducă numărul de "proşti", pentru a reduce pe cât posibil costurile politice, şi să îşi bage banii în buzunar.
Cât despre Miss România, chiar este nevoie de un număr mai mare de "domnişoare", pentru că româncele sunt cu adevărat frumoase, şi chiar ai de unde să alegi.
Dar dacă tot ne rezumăm la "cifre", şi cum toţi parlamentarii umblă cu "MISS-uri" după ei, dacă împarţi 100 de "domnişoare Miss" la 12 "candidati", rezultă 8, 3 "miss"/ "candidat".
De aici deducem faptul că un "candidat" are câte "domnişoară" pentru fiecare zi din săptămână (7/7), iar a opta "domnişoară", cu un potenţial I.Q. mai mare, adică cea care rămâne în forma de 1, 3, mai mult ca sigur va deveni "secretară"
LisaJulie întreabă: