Mi s-a dus la naiba sufletul de copil si inocenta daca spui ca nu exista mos Cracin, ei asta e, macar il avem pe mos Nicolae
Pai el saracu exista, dar daca parintii nostri si-au luat angajamentul de a ne aduce cadouri...
...si-a dat demisia!
Mos Craciun e in mine esi afaraa mosule moss prostts esii din minee pok pok
Parintii tai sunt Mos Craciun, deci elexista, ba mi mult, il vezi in fiecare zi
Ca. l-a furat PSY.
S-a dus PSY la mosu' si i-a zis. ca daca nu danseaza Gagnam Style il pune sa il pupe in fund si il va spanzura.
Mosu nu a vrut. ca nu a stiut Gagnam Style
Ce pacat asa-i?
)
Sarbatori fericite
Pai Mos Craciun e batran si nu se mai poate misca pentru ca mananca o tona de Nutella, iar mama si tata i-au luat locul.
Care-i treaba cu nutella k la toti va place(nu k mie nu mi-ar placea dar vreau sa zic pe site
Nu exista por si simplu a inceput cu nu stiu ce mit chiesti din astea, oricum mama si tata cumpara cadourile, stiu asta de un mileniu{la figurat}mie personal nu mi se mai pare craciunul asa cum mi se parea pe la vreo 4 ani pentru ca craciunul nu mai ar avea sens daca dau bani pe niste cadourisi nu mai e cum credeam
Mos Craciun a existat odata... Dar au venit extraterestrii si l-au impuscat si de aceea nu mai exista mosu
Mos Craciun a existat! Inainte era chiar un om rau. Tin minte din ce ne povestea profesorul de religie, ii taiase mainile fecioarei Maria, apoi fecioara Maria i-a dat porunca sa le faca cadouri tuturor copiilor pentru a-i face fericiti.
Crede-ma, nici mie nu-mi place ideea asta, ca nu exista Mos Craciun, mai ales cand mi-a dat mama mea vestea ca mosul nu exista, si ca de fapt ea punea cadouri sub brad, m-am intristat enorm atunci
. Mi-e dor de sentimentul acela cand ma puneam in pat sa adorm, si muream de nerabdare sa vad urmatoare zi cadourile sub brad.
Mos craciun exista in cei dragi si in cei care iti daruiesc iubire din suflet
Exista! E la mine acasa joaca poker cu chuck norris si iepurasu de paste
Ce se caute iepurasu de paste la tine acasa in perioada asta a anului?
Pentru ca el e in sufletele noastre.
Uite, de exemplu Dumnezeu. Crezi in el, desi nu l-ai vazut si se afla in sufletul tau. Asa e si cu Mos Craciun. Exista in fiecare dintre noi...
Ma cum sa nu existe Mos Craciun
gata cu glumele astea proaste, acum vrei sa imi zici ca si Zana Maseluta si Iepurasul de paste nu sunt reali
Eu nu stiu ce sa cred. La televizor arata copii care ii trimit scrisori lui mos si in seara de Craciun arata imagini cu el de la satelit. La mine in familie mos craciun este tata.
LisaJulie întreabă: