| Domexd a întrebat:

De ce ora de matematica trece cel mai greu fata de celelalte ore?

Răspuns Câştigător
| kanajambe a răspuns:

Pentru ca stii cifrele alea ciudate de pe ceas si cum nu stii matematica incerci sa intelegi de ce este ceasul 1:01 1:02 1:03.si cu toata plictiseala trece greu
big grin
era o gluma.pentru ca e grea si nu ne placebig grin!

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu-ți place materia, de aceea.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Asa e fratioare.Iti inteleg pe deplin supararea, dar n-ai ce face ne trebuie matematica asta. Mie mi se inchid ochii la mate fara sa vreau desi imi propun sa fiu treaza si/sau atentalaughing

| Cσσкiє a răspuns:

Pentru că nu îţi place. Eu ador matematica, îmi place foarte mult. Aoleo, apropo de matematică, miercuri ne aduce testele la geometrie... Iau 9. 5, a fost simplu. O zi bună!

P. S În ce clasă eşti? Eu în a VI - a.

| juniper a răspuns:

Pentru ca ori nu te prea intereseaza ori nu-ti place si ai impresia ca trece incet, plus ca daca ar fi mai amuzanta poate ne-ar placea, dar eu aproape adorm la ora.

| Marii a răspuns:

Pentru ca nu-ti place, la mine la mate dorm si trece foarte repede. laughing

| JustMusic a răspuns:

Pentru ca e pilktisitoare profa dar si materia

| roxyrocks a răspuns:

Pentru ca nu. ti place.eu pot spune ca stiu matematica. dar la mine vinovatul e proful pentru ca ma da draq si ma face ca la usa cortului.si bine ca numai eu ies la tabla si cu inca 2 colegi.si tot timpul ne da draqcryingsi ne ''tiganeste''

| love44katyp a răspuns:

Nu trece mai greu... se pare ca nu te atrag cifrele (de ex mie mi se pare ca trece prea greu ora de geografie si istorie). Straduieste-te sa intelegi ce tot scoate pe gura profa (sau este vina profei, poate nu stie de gluma si vorbeste numai de mate). Pe noi ne asculta o data la 2 luni facand biletele mici cu cate 3 intrebari, fiecare trage pe rand un biletel si raspunde, daca i se pare ca este prea usor propune-i sa petreceti o ora astfel chiar si fara note.

| love44katyp a răspuns:

Fundita ca ma spanzur! laughing

| ☺♥Love♥☺ a răspuns:

Pentru ca faceti mai multa decat trebuie.Stai linistit si eu fac 3 ore de mate

| BiaJ a răspuns:

Chiar deloc nu mi se pare ca tine mult. Poate ca nu iti place materiahappy

| ღ♥•þί†ίк•♥ღ a răspuns:

Pentru ca te pierzi in numere de astatonguerolling on the floor

| คเค๓เк a răspuns:

Pay si e`O cred acelasi lucrulaughingpai cred ca nu ne place matematk deaceaia ni se pare ca dureaza prea mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu iti place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se intampla si la mine, la chimie.
La mine matematica trece prea repede, cateodata mai raman si in pauza laughing.

| Deeiu a răspuns:

Ca nu`ti place, nu raspunzi la ealaughing`
Si d'asta...winking

| wouldyoukillapuppy a răspuns:

Culcate si sa vezi ca trece mai repedelaughing

| geronymo27 a răspuns:

Nu esti singuru la care li se intampla chestia astalaughing