Pentru ca stii cifrele alea ciudate de pe ceas si cum nu stii matematica incerci sa intelegi de ce este ceasul 1:01 1:02 1:03.si cu toata plictiseala trece greu
![]()
era o gluma.pentru ca e grea si nu ne place
!
Asa e fratioare.Iti inteleg pe deplin supararea, dar n-ai ce face ne trebuie matematica asta. Mie mi se inchid ochii la mate fara sa vreau desi imi propun sa fiu treaza si/sau atenta
Pentru că nu îţi place. Eu ador matematica, îmi place foarte mult. Aoleo, apropo de matematică, miercuri ne aduce testele la geometrie... Iau 9. 5, a fost simplu. O zi bună!
P. S În ce clasă eşti? Eu în a VI - a.
Pentru ca ori nu te prea intereseaza ori nu-ti place si ai impresia ca trece incet, plus ca daca ar fi mai amuzanta poate ne-ar placea, dar eu aproape adorm la ora.
Pentru ca nu. ti place.eu pot spune ca stiu matematica. dar la mine vinovatul e proful pentru ca ma da draq si ma face ca la usa cortului.si bine ca numai eu ies la tabla si cu inca 2 colegi.si tot timpul ne da draq
si ne ''tiganeste''
Nu trece mai greu... se pare ca nu te atrag cifrele (de ex mie mi se pare ca trece prea greu ora de geografie si istorie). Straduieste-te sa intelegi ce tot scoate pe gura profa (sau este vina profei, poate nu stie de gluma si vorbeste numai de mate). Pe noi ne asculta o data la 2 luni facand biletele mici cu cate 3 intrebari, fiecare trage pe rand un biletel si raspunde, daca i se pare ca este prea usor propune-i sa petreceti o ora astfel chiar si fara note.
Pentru ca faceti mai multa decat trebuie.Stai linistit si eu fac 3 ore de mate
Pay si e`O cred acelasi lucru
pai cred ca nu ne place matematk deaceaia ni se pare ca dureaza prea mult...
georgianacas întreabă:
LisaJulie întreabă: