Ii trimite sfantul Creator Cretaker, prin puterea de a cuceri orice fata care se duce in sfantul altar Dormitor
Buna.
Barza ii aduce in fata usii si spune: "Du-te i **** matii!". Asa parca era gluma.
Wof! Wof!
Dupa poza de la avatar raspunsul ar fi sa mai ai rabdare sa mai cresti putin si apoi o sa afli! Dupa nume s-ar parea ca esti in tema cu multe si ne poti da tu informatii!
*se aseaza langa Mufla si mhn24, dar stop... ce'i asta?! popcorn'ul e gata...*
*si mai ia un pumn...*
Poi copi se fac la xerox.
Copiii vin, conteaza de unde? Raspunsurile sunt clasice"barza", modeste"din burta" sau noi" de pe net ".
Ce te intereseaza pe tine asta, gayule.
Ca oricum nu vei putea face copii decat cu o persoana de sex opus![]()
Ceea ce e imposibil pentru tine..., gayule!
Daca noaptea te mangaie nigga-ul pe burtica dupa ce a-ti intretinut relatii se**ale, asta nu inseamna ca vei fii mamica![]()
Pacat, nu, gayule?
Dar poate ai noroc\ghinion sa ramai gravid\a (ce dracu` oi fii, gayule) si vei naste un baiat(logic) "frumos" ca tine.
Si toti 3 baieti(ma rog, fetite), va ve-ti simtii ff bine impreuna.
Poate te intrebi ce am cu tine.
Raspuns: esti gay, esti luat la misto
Dar in cazul meu eu ti-am dat lucruri si argumente adevarate, deci zi Merci.
Adio, gayule
@vladutz00, daca ai raspuns inseamna ca esti la fel de gay ca si el
.
Nu cumva tu esti nigga-ul ala cu care se tot lauda el.
@gayule, am inteles ca tie rusine sa recunosti, d-aia ai facut-o la intrebarile tale anterioare mai pe la spate(cum iti place tie).
Si nu-ti mai chema iubitii in ajutor... n-are sens.
Urasc gay-ii si din acest motiv ma i-au de tine![]()
App, pokemonule, "vladutz", avatarul tau inspira un copil de 12 ani, care este obsedat de Naruto(logik, ca e baiat). ...Sad.![]()
Be strong, get a life!
@Vladutz(nigga-ul lui @gaylord), nu ti-am zis si mai sus ca esti un copil de 12 ani disperat dupa Naruto?
@gaylord, ai vazut ca intrebarea ta a ajuns la populare?
Nu ai vrut tu sa fii popular pe TPU?
@vladutz00, lol, tu nu vezi ca te are la prieteni? E imposibil sa te bage la prieteni fara acceptul tau! Asa ca nu mai inventa povesti si pune mana pe "elimina de la prieteni"!
Sau vrei sa ramai gay forever?
Gaylord, ai avansat! Din ce in ce mai gay
. Ti-ai schimbat avataru` intr-un luptator musculos in chiloti negrii pe care scriu "animal"
. Dar mai grav este citatul asta de la tine: "Am zis eu ce orientare sexula am eu sau ce? NU!".
Omule, nu este nevoie sa te urci pe o dubita roz si sa strigi "Sunt Gay, Lumeee!", este suficient sa demonstrezi. Ceea ce tu ai facut prin sute de dovezi! Intrebarea mea este : cum naibii sa nu iubesti femeile? Sunt niste fiinte minunate (cu unele exceptii).
Si in rest, idem ce a mai zis Wyd pe acolo
( ca sa nu repet anumite chestii)
WOW, acum vad! Fanii ce? Fanii cum? WTH! GLumesti, nu?
PAna si @vladutz te-a lasat. Si Wyd e inamicul tau
(la ca mine)
Good luck!
De cand n-am mai mancat popcorn!
*observa sad ca s-au terminat si mai aduce o punga*
Rontz-Rontz
LisaJulie întreabă: