| Gaylord a întrebat:

De unde vin copiii?

Răspuns Câştigător
| Muflă a răspuns:

Păi din vagin...

64 răspunsuri:
| FreakyFred a răspuns:

Lume! Nu ati inteles ce voia sa zica gayul asta! El de fapt a vrut sa zica: "Pot face un copil cu un nigga?" dar era prea pe fata...
Deci ca un raspuns: NU, nu poti cu o persoana de acelasi sex. Si oricum, tu nu vei face vreun copil cu o persoana de sex opus, deci de ce te doare asta? hai ca sa trecem la subiect:
toti cei de dinaintea mea nu stiu raspunsul corect sau vor sa te ia la misto. raspunsul este: (tobele bat) aliens! Aliens e raspunsul. Extraterestri ne fac noua copii. Sau nu stiu, poate nu o fi asta. Dar m-am uitat la tine si din cate am vazut, tu pari sa fi nascut dintr-un alien incredibil de retard. Ma rog, gayule.
Stii ca imi provoci ceva acum, dar nu mai stiu cum se numeste. aaaa, da. parca "greata" sau ceva... hai pa, gayule!

| FreakyFred a răspuns:

Saraca limba romana... dar ce zic eu... saracii retarzi de p-aici!
Ai scos cumva marmota de pe apelare rapida, @gaylord? Nu de alta, dar ai zis "nu sunt gay" si m-am cam mirat! Dar am citit in continuare si am vazut: Chiar daca as fi [...] tongue" Asta mi-a demonstrat ca mirarea ea a fost in zadar. Nu te-ai schimbat deloc. Tot un gay ai ramas. Ba chiar acum se pare ca ti-ai adus si amantul @vladutz sa iti ia apararea. Un singur lucru de spus: PATETIC, gayilor! Nu sunteti in stare de nimic decat sa puneti intrebari stupide si sa dati raspunsuri si mai stupide pe un site care are totusi o traditie pe care voi, tampilor n-o s-o intelegeti niciodata! Jalnic. La cat de prost esti, ai mai si zis ca vei face un copil in vitro (cu un nigga bineinteles).
Bai, frate (cat de scarbos si de injositor suna asta pentru mine). Rectific. Bai, gayule, mult noroc cu niggas ai tai si ma bate curiozitatea cum o sa-ti numesti copilul. Poate Solcanel Jr? Da, asta e cel mai bun.
Cat despre @vladutz. Tu chiar nu intelegi nimic din viata asta. Daca nu ai fi gay si ai fi raspuns ca un om normal ce NU esti, atunci inseamna ca esti de-a dreptul prost! Tu te-ai uitat la vreo intrebare anterioara a gayului asta? Ii mai si iei apararea, ca un gay ce esti. Nu e de ajuns. Trebuie sa te iei si de dusmanii vostri: oamenii hetero! Ia-te frate de toti cei hetero de pe TPU sa te vad daca esti smecher, daca esti fita de fita, baietasule. Nu mai veni aicea cu fraze de tot c*c*t* ca nu pari mai destept, fraiere. Mai bine ai face si tu ceva folositor cu viata cu asta! Mai bine ai citi, ai asculta niste muzica, te-ai uita la TV. Du-te prietene si la sex-shopul de gy numai lasa-ne odata ca ne provoci greata, ce nu intelegi?
Again: "Die in hell, bitc***!"

| FreakyFred a răspuns:

Da, frate, ai dreptate. Noi suntem pokemoni. Noi am pus intrebari de genul: "Cum imi dau seama daca sunt gay?". Noi avem un avatar cu un nigga care zice: "Sorry... You're a HOMO!" Noi suntem pokemonii. Dar stai. Nu cumva tu erai cel care a facut toate astea? hmm, ba da, tu erai. Asa ca mai taci odata din gura aia a ta de gay si nu mai pune intrevari stupide! Vrei ca lumea sa nu te mai ia la misto? Nu mai pune intrebari stupide! Daca eu sunt neserios, atuncea pentru tine imi pare rau ca nu s-a inventat un cuvant care sa descrie stupiditatea ta imensa. Nu sunt cocalar si nu demonstrezi nimic prin faptul ca te dai smecher in fata noastra. Ghici ce, nu-ti merge! Si ce daca ti-am aratat ca stim engleza, te oftici sau ce? Nu e vina mea ca nu stii engleza.
Ma rog, ai invatat si tu un termen la moda, si anume "pokemon" si te dai mare si tare p-aici. Hai ca nu mai are rost sa mai discut cu "unii" ca voi... E prea injositor pentru mine si pentru orice om normal la cap. Ma rog, voi continuati cu gayismul vostru (presupun ca nu va puteti opri).
Again again: Die in hell, bitc***!

| FreakyFred a răspuns:

OO, uite cine a deschis gurita! @vladutz00! Fratilor, va rog eu mult, nu va mai luati oameni buni de @vladutz00 ca are 12 ani! Asa e, ai 12 ani. Practic esti Dumnezeu. A, stai. Nu esti Dumnezeu. Doar te crezi El. Repet: nu intelegi nimic din viata asta! Stim ca in America exista numele de "gaylord". Doar exista si in Romania (poate nu oficial, dar voi 2 sigur il purtati ilegal). Omule, la varsta ta, mai bine te-ai duce la Naruto al tau si ai lasa lumea in pace. Ai invatat si tu sa deschizi calculatorul si acum te dai important pe TPU... Patetic! Mi-e scarba de noua generatie, cand vad ce prosti fac parte din ea. Pun pariu ca ai avut nevoie de google translate ca sa afli ce inseamna "be strong. get a life."
asa ca mai taci din gura si treci la @gaylord ca vad ca nu mai intra pe TPU. te asteapta, gayule!winking take him from behind! *si acum se duce si vomita, imaginandu-si scena oribila*

| FreakyFred a răspuns:

@vladutz00, e okay, frate!winking ma bucur ca nu esti gay! stii. e cam ciudat si ca te are pe tine singuru la "prieteni". oricum, bafta in continuare!
@gaylord, ce mai faci? ai parasit siteul?

| FreakyFred a răspuns:

@vladutz, cum sa nu-i dai accept? pai i-ai dat ca altfel nu te arata la "prieteni"... ma rog, stii ca poti sa-i dai "sterge prieten" oricand...

| FreakyFred a răspuns:

Gaylord, las-o tata mai usor cu scrisu ca te faci de ras!winking Ai facut mai multe greseli gramaticale decat tot TPU.ro la un loc! Sfatul doctorului: Nu mai incerca sa scrii asa de mult ca devii penibil (nu ca n-ai fi fost). Esti gay. Dar nu asta am vrut sa zicem prin "nigga". Avataru tau nu era rasist. Era gay. Ca si cel de acum. Un "luptator" doar in chiloti. da, nimic gay! Frate, pur si simplu nu inteleg cine te crezi. Cica "fanii mei". LOL. Singurul tau fan pe care il aveai pana acum era @vladutz, dar se pare ca el nu e gay... Deci ti-ai pierdut singuru fan. Tu vorbesti cu peretii sau ce? Raspund la tampeia asta doar pentru ca m-ai mentionat si pe mine pe undeva pe-acolo. Sa stii ca ceea ce am zis despre tine este adevarat. Si chiar daca nu intelegi acum, peste 7 ani (cand vei avea si tu vreo 18-19 ani) o sa realizezi ca iti faceam un bine. Poate nu ai inteles mesajul nostru. Ti-l zic de data asta pe fata: "Gayule, trezeste-te! Revino la viata de om normal, hetero si renunta la prostii!" Asta era mesajul. Daca esti indeajuns de prost incat sa-l ignori, iti doresc o viata mizera, la fel ca aceea pe care o ai in acest moment! Nu pot sa te oblig sa-ti placa femeile, eu doar iti dau un sfat! Decizia este a ta! Aaa. Si nu te mai purta ca un cocalar. Nu te mai da destept si nu mai zi ca noi nu stim engleza. Nu ne cunosti, nu stii ce-am invatat, unde am invatat si ce grad de pricepere a limbii engleze avem. Asa ca taci din gura din punctu asta de vedere.
P. S: Gayul isi schimba avatarul dar orientarea sexuala ba.

| FreakyFred a răspuns:

Gayutule, nu erai sarcastic. Erai gay si inca mai esti. Se pare ca te oftici din moment ce pomenesti asta in fiecare raspuns de-al tau! straight face Si aici vine partea de stupienie maxima: "Am zis eu ce orientare sexula am eu sau ce? NU!" rolling on the floor Copile, tu chiar nu gandesti, saracu de tine! Nu mai spune idiotenii p-aicea ca nimeni nu te va mai baga in seama. Nici macar eu. M-am saturat de tampeniile tale puerile, de copil de 12 ani fara minte, care pe deasupra mai e si gay! Parca ti-am mai zis ca ma bag in seama cand vreau si cu cine vreau, nu e treaba ta!winking Da, ai dreptate, chiar e trist. E trista situatia ta de copil cu IQ=65. E trist faptul ca astfel de oameni exista. Ma rog... trebuie sa fie si oameni impotriva curentului, nu? Intotdeauna a fost asa straight face Daca un bou ca tine are acces la Internet, atunci considera-te norocos. Oamenii ca tine traiesc in general prin catune si pesteri pentru ca nu stiu sa se comporte in societate. Tu insa nu vrei asta. Esti prea gay ca s-o faci. Nu-i nimic, bebelusule, nu eu sunt cel care te va baga cu capu' in WC peste vreo 5 ani (cand vei ajunge si tu la liceu). Sunt destui care o vor face. Si de-asta ma bucur ca esti gay. Pentru ca vei fi torturat. Si oamenii asa de prosti ca tine o merita! Hai ca deja devine penibila situatia, copilas.
Continua cu gayismul si o sa vei ce lucruri "bune" ti se vor intampla!winking
Again, but this time it's the last answer I'll give to your gay ass: "Die in hell, bit**!"

P. S: O sa-i rog pe viitori tai colegi de liceu sa ingregistreze cand te baga in WC. Nu de alta, dar ca sa ma simt eu (si cu inca 22 de milioane de oameni de pe YouTube) bine!winking

| Mariinaa a răspuns:

Copiii vin de pe luna!
pa, pa

| xXAnGeLXx a răspuns:

Buna laughing!
doi obsedati(femeie si barbat...ma rog, mai des fetite sa baieti laughing ) se apuca sa faca sex si dupa 9 luni apare copilu' laughing ~

| a răspuns:

Din tările calde.
Îi aduce barza.

| Nimeni1996 a răspuns:

Imi place name-ul...ai vazut filmul cred...pai de la barzarolling on the floorrolling on the floor

| vladutz00 a răspuns:

De la magazin

| vladutz00 a răspuns:

@AlexLikesRainbows 1.Gay ii...(sa nu zic)2.AlexLikesRainbows ori ai 10 ani ori esti gay alege big grin.3.Numele ii o gluma, frate incepi sa-ti bati joc de oameni ca si cum ar fi amuzant ghici nu esti. Game Over I don't want to see

| vladutz00 a răspuns:

@alex be strong get a life? Desteptule se-ntampla sa am 12 ani.Si in America pentru cultura voastra generala exista nume de gaylord da na voi nu prea aveti

| vladutz00 a răspuns:

@wyd4ever 1.Nu m-am uitat la intrebarile anterioare scuze nu m-am informat.2.Am scris dupa aia si scriu iar nu sunt gay am crezut doar ca si-o pus si el un nume asa la plesneala si cer scuze iar big grin

| vladutz00 a răspuns:

@wyd4ever Ma are la prieteni?:o eu nu i-am dat accept

| vladutz00 a răspuns:

@wyd4ever oricum...delete asa ooo uite cine si-a pus un avatar cu batista o, o

| vladutz00 a răspuns:

@gay in caz va vrei sa stii in japonia animeurile sunt foarte mult vizionate dar la cultura generala a uni gay...

| vladutz00 a răspuns:

@Freaky laughing Nu eu eram fanul lui el era fanul meu laughing

| DanDannn a răspuns:

HolyDiver a răspuns:
"Pai. Conform logicii Fara Zahar, daca marmelada se face dintr-o varza si-un rechin, zic eu, copii vin din corcoduse!"

Si in plus, daca corcodusele sunt stricate,"Cataua" vine sa ii aduca.asa ca...

| HolyDiver a răspuns:

Pai. Conform logicii Fara Zahar, daca marmelada se face dintr-o varza si-un rechin, zic eu, copii vin din corcoduse!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din burta mamei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde sa vina copii decat din burtik

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

De pe marte

| FeelTheRainbow a răspuns:

Ii aduce barza. Daca sunt negri. ii aduce cioara!laughing

| JUST1ANIME a răspuns:

Esti cel mai penal om din lume rolling on the floor

| Jublie a răspuns:

Cad din cer. de-asta oamenii au umbrele cand ploua.

| Tidiii a răspuns:

Ii aduce o cioara cand barza e in concediu laughing.

glumaa!laughing eu zic ca vin din ''dragoste'. happy.

| Gaylord explică:

@Alexlikerainbows Poti sa nu mai fii cocalar te rog eu? Nu sunt gay. Si chiar daca as fi, as putea face copii in vitro tongue Da tu ia si te uita la curcubee sau ce faci tu in timpu liber...

Întrebări similare