Comicurile nu ar trebui eliminate! Sunt useri care le adora. Ar trebui doar sa ne rugam de Stela sa faca o noua categorie, numita "Comicuri"! Cine e de acord cu mine?
Dmn, peste tot e plin de "comice", parca toti ar avea talent ca a lu' Cretaker, Loome, mhn24 etc. Bn TPU the movie e tare deci... In rest, trei sferturi din comicuri sunt varza
Eu ma mai gandeam sa eliminam de pe site userii care nu s-au mai logat de mult timp(5-6 luni). Astfel TPU va fi mai liber.Sunteti de acord?
^si eu adun stupizi^
deci, dragi useri,
din câte observ majorittea ideilor pentru campania voastră sunt basme, fantezii, etc, ș. a. m. d.
nu ești singura care fabulezi din campania asta, să știi.
1. - chiar crezi ca toti userii de pe TPU vor răspunde serios?
toți vor face ce spuneți voi?
in fine, ideile voastre sunt la fel de stupide ca și absurde.
mult succes cu planul vostru fantasmagoric.
p. s. văd că majoritatea celor care susțin campania sunt de foarte puțin timp pe TPU. încetați vă rog cu "inainte era mai bine pe TPU, trebuie sa schimbam ceva, e plin de..."etc, ș. a. m. d. din câte bănuiesc, nu prea aveți de unde să știți cum era înainte pe TPU.
încă ceva, ar trebui să încerci să nu te mai contrazici singură![]()
c'mon, hai cu stupizii. ![]()
Ai uitat sa spui sa nu se mai cerseasca dupa funde, si sa nu se mai promita acestea.
Ar trebui sa ne gandim de 2 ori
. mai ales la raspunsurile "Inteligente", frate unele persoane chiar au nevoie de ajutor si, pana mea noi ii luam in gluma adica sa ne gandim la un raspuns de care ar avea nevoie...nu la acel fel de raspuns care sa ne starneasca amuzament,{exceptrandT/A}
daca poti sa azuti in celalte categori bravo tie felicitari, poate vei primi si fundita. da' nu lua totu' in gluma...nu ma refer la tine :*
Poi da cam asta era si ideea ta. fundita
?
George1337 întreabă:
LisaJulie întreabă: