Nu o să fie pace deoarece moşii şi babele sigur se vor lua de mine că stau prea mult pe bancă în parc ca să prind net de la farmacie!
Credeam că numai eu fac asta.
Eu îmi mai iau şi o cafeluţă în pahar la mine
Eu mă duc doar când îmi zice mama : " Mai ieşi şi tu afară că toată ziua stai pe internet ".
Dar ea nu ştie că eu îmi iau telefonul cu mine şi tot pe internet stau.
La fel
Dar la mine a început să râdă prima oară când am plecat cu cana plină cu cafea şi în pijamale afară. Nu o înţeleg
Eu plec repede pentru că încep copiii ( adică nişte băieţei cu care nu prea mă înţeleg ) să îmi dea cu mingiile în cap, eu îmi vărs ciocolata caldă ( nu beau cafea ) şi încep să ţip la ei. După vin mamele lor şi îmi spun să nu mai ţip aşa la copiii lor.
Nasol. La mine s-o luat o babă când l-am dat la un copchil cu tgelefonul în cap. Şi am înjurat-o, dar nu m-a auzit
Oricum şi la mine sunt nişte copchii care se joacă în spatele meu cu mingea, dar sunt pici de clasa întâi şi se sperie uşor. Dar sunt alţii care tot au ceva de mine de câteva luni. O să-i omor într-o zi
Eu am înjurat odată o babă şi m-a alergat cu bastonul.
Nu m-a prins
Dar când m-a prins a 2-a zi în parc m-a luat de o ureche " Aşa te-a învâţat maică-ta să vorbeşti, domnişoară? "
Nici nu am înjurat-o ce ştii ce... i-am zis " Du-te naibi ". Dacă asta se poate numi înjurătură.
Cum sa nu-mi pese? Sunt complet distrus, uita-te la mine, de abia mai scriu ca mi-au inundat lacrimile tastatura.
E Miku mă smectă.
Eu cred că...ști tu părinții ăștia.
Mai bro...eu credeam ca ii Ionie` Crimanalu`.
Ăla e ww2EXPERT.
Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic.Ionie` Criminalu` ii Ashadow.
Um...
De ce ţi-ar păsa?
Şi am uitat să zic că motivul pentru care nu îl voi putea folosi e că la mine se renovează şi mna... chestii.
もちろん、私たちは気に!
ただし、ここでの唯一の主要なユーザーの間では...
Ps: Srry pentru cearta aia.N-o lua in seama, ma mai apuca. A-acum chiar imi pare rau :(
http://www.myfacewhen.net/uploads/325-soldier-crying.jpg
Um... ok. Îi şi vina mea, scuze.
Dar ce ai şi tu cu semnele alea?
Sincera sa fiu, mi-am dat seama ca-ti place japoneza si am dat pe Google translate.
Şi ce ar trebui să însemne?
"Sigur ca ne pasa!
Pana la urma esti printre cei mai renumiti utilizatori de aici..."
Serios? De când sunt?
*se uita la profil*
Pai din 12 Mai 2013
Ăăm... păi... um, ok. :-s
LisaJulie întreabă: