| 六兆年と一夜物語 a întrebat:

Deci vă anunţ din timp că de mâine sau din nu ştiu ce zi voi rămâne fără pc nu ştiu câte zile. Ştiu că nu vă pasă, dar nah...
Şi deci dacă aveţi nevoie de mine cereţi ID-ul meu de mess de la Ayako. Ştiu, nu veţi avea nevoie.
Pace!

35 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Eu plec repede pentru că încep copiii ( adică nişte băieţei cu care nu prea mă înţeleg ) să îmi dea cu mingiile în cap, eu îmi vărs ciocolata caldă ( nu beau cafea ) şi încep să ţip la ei. După vin mamele lor şi îmi spun să nu mai ţip aşa la copiii lor. oh go on

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru Furculingură):

Nasol. La mine s-o luat o babă când l-am dat la un copchil cu tgelefonul în cap. Şi am înjurat-o, dar nu m-a auzit sad
Oricum şi la mine sunt nişte copchii care se joacă în spatele meu cu mingea, dar sunt pici de clasa întâi şi se sperie uşor. Dar sunt alţii care tot au ceva de mine de câteva luni. O să-i omor într-o zi straight face

| Furculingură a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Eu am înjurat odată o babă şi m-a alergat cu bastonul. laughing
Nu m-a prins smug

Dar când m-a prins a 2-a zi în parc m-a luat de o ureche " Aşa te-a învâţat maică-ta să vorbeşti, domnişoară? "

Nici nu am înjurat-o ce ştii ce... i-am zis " Du-te naibi ". Dacă asta se poate numi înjurătură.

| 夢想家兩次 a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Tu esti dar pe mine cred ca ma stiu vreo 3

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru 夢想家兩次):

Aşa e la început :*