anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din fericire pentru voi plec de pe TPU. M-am saturat sa fiu jignita.Mai bine ma las de el, o gramada de persoane mi-au zis sa ma lascryingAm primit si raspunsuri urate, mesaje rele. Dar, am o singura rugaminte la voi: Nu mai faceti comicuri rele despre mine, si nici despre sora mea, va rog! Stiu ca va simtiti super. Bravo, ati reusit! Ati distrus o inimasad

27 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cati ani ai ma?
...cat de prost trebuie sa fii sa pui la suflet injuraturile unor tipi de pe net ...pe care nici macar nu ii cunosti, si nici ei nu te cunosc pe tine!?

| Bogdanux a răspuns:

Cineva sa imi explice ce e cu telenovela asta ieftina?

| SaintJimmy a răspuns:

OMG cât de imbecil să fii ca să pleci din cauză că niște indivizi de pe net pe care nu-i cunoști te insultă? rolling on the floor) Ce plin de copilași răniți în anus e site-ul ăsta. Actually, e mult mai bine că plecați, scăpăm de ferma de bovine cu IQ sub 20 a site-ului ăsta thinking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ok,pa.
Nici mie nu mi-au murit fanii cand am spus ca plec.

Intre noi fie vorba, fac cinste daca nu va mai intoarceti, nici tu nici sorata.

Răspuns utilizator avertizat
| SuperNovaaaaa a răspuns:

Am reusit?! uraaahappy...ce ti-am facut draga?

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Poftim.ce mai vrei? domnul acela si-a cerut scuze. dupa cum l`am rugat euhee heemultumita?

| NumePublicAnonim a răspuns:

Macar zi-ne unde pleci ca sa te urmarim! tongue big grin

| Wilder a răspuns:

Bine pa. big grin

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| maryana5 a răspuns:

Doamne asta este o comunitate pe net! Nu pune la suflet ceea ce-ti spun niste necunoscuti. Vai dar cat de sensibil poate fi cineva?!

| ZoOzOLe a răspuns:

Viata-i dura cei slabi pica, cei puternicii ii fac pe slabi sa pice! mai bine nu ma anuntai ca mo apucat plansul.

| calutuuuu a răspuns:

Bogdan26, cred ca vrea sa zica ca o mananca undevalaughing stiu eu unde dar cred ca te-ai prins si tu... copiii din ziua de azi se uita prea mult la televizor!hee hee fato, eu nu am facut nici comcuri urate, si nici nu am vorbit urat despre tine sau te-am jignit! asa ca pentru noi nu este deloc fericire, dar nici tristete daca pleci, pentru ca unii oameni vorbesc despre cineva pe care nu il cunosc urat, apoi uita si daca vad alta intrebare de-a acelei persoane vorrbesc frumos, sau depinde caci unii sunt pusi pe glume sau au chef de ras, dar ei nu isi dau seama ca acea persoana poate fii ranita in timp ce ei rad... De exemplu cei mai multi de pe acest site ma cred o ciudata si o nebunalaughingrolling on the floor dar daca ma cunosti in realitate nu sunt asa, asa sunt doar pe acest site caci vreau doar sa ma distrez!winking asa ca nu pune la suflet nimic, cateodata poate fii amuzant!winking incearca sa gandesti altfel si sa faci si tu misto de ei asa cum si ei ''glumesc'' cu tine!winking Ok?winkingwinkingwinkingwinkingwinkingwinkingwinkingwinking

| MimiPopescu a răspuns:

Nimeni nu distruge niciun organ vital. Sunt prea cautate pe piata neagra.

| SuperMagicSmile a răspuns:

N-am habar cine esti, deci vreau sa spun ca-mi pare rau chiar daca personal nu ti-am facut nimic.

Peace out!

BTW:imi place poza ta.cat despre nume.neeaah

| Rapture a răspuns:

Sa ma mentionezi in testament...

| nopenopenopenoope a răspuns:

Hei tu chiar pui la suflet orice? si eu am fost jignita pe celalalt cont si uite cum supravietuiesc...nu am pus la suflet, cand am cazut m-am ridicat si am mers mai departe cu capul sus.
hei fata...lumea este rea in zilele noastre te poti astepta la asta
asa ca nu pleca de pe acest site...
Bye si sa ramai mult si bine kiss

| PedoBearxD a răspuns:

Baii Baii. xD
Deși parcă văd că după două zile zici că vii înapoi.laughing

| Kayner a răspuns:

Vorba lu' Apache.Iei in serios niste copii de maxim 14 ani (ma rog,majoritatea) care te injura mai usor decat respira? Apropo, care-i problema ta? Esti dornica de atentie? Primesti atentie pe /b/. Cand tu ai postat aceast mesaj de,, adio bah'' te-ai gandit macar o secunda ca 99% din userii acestui site respectabil nu te cunosc nici ca persoana, nici ca user?(aici trebuia sa vin cu o replica gen,, nu ai mai mult de 12 ani hurr durr derp'', dar nu o fac). Putin ne pasa ca pleci, putin le-ar pasa ca plec eu sau oricine altcineva.Asa ca lasa-ne in tigaia (banuiesc ca nu pleci, dar doar asa ca e la moda).Pe scurt...we don't cares...hurr durrr derp /b/

| LoveSelena a răspuns:

Hey! Nu lua in seama ce spun niste oameni de pe internet.Si pe mine m-a jignit una dar nu am luat-o in seama.Nu ai de ce sa ii crezi nu ii lua in seama pe aia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasati omul in pace. Unui sunt mai sensibil.Nu putem fi toti sa nu punem la suflet.Imi pare rau ca pleci si ca alti nau ce face.Chiar imi pare rau.Dar n-ai ce face.

Răspuns utilizator avertizat
| OnlyHope a răspuns:

Acum, dupa ce ti-am citit intrebarile, inteleg de ce te-au jignit. straight face

| LoadedGun a răspuns:

Asculta aici papusa... daca tu nu esti in toate mintile noi ce sa iti facem?! Noi nu am facut altceva decat sa iti spunem adevarul daca tie nu iti convine asta e altceva straight face vai am distrus o inima dar oare cum am reusit?! Daca chiar crezi ca toti care iti lasa un comm sunt prieteni si trebuie sa pui la suflet ce zic ei inseamna ca, chiar esti proasta...o vai scuze printes-o team jignit? Adevarul doare stiu straight face mai lasate! faci acum pe victima de parca rezolvi ceva pf crezi ca cinvea o sa isi ceara scuze cand te vede asa smiorcaita?! Crezi ca rezolvi ceva? Mai bine taceai ca acum pari de 2 ori mai proasta straight face

DOAMNE MARE E GRADINA TA CU PROSTI SI MULTI SAR GARDU!

| FiveCuPepeneRosu_2908 a răspuns:

Alooo! de aia mi-am facut cont nou! eu is nyanyy