| AnneBre a întrebat:

Din wece-ul meu se aud sunete bizare. Credeţi că e vreun ră¤ăţel care nu-şi găseşte linilştea?

20 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

E vreun ra.ţel care are gaze

| Puţifer a răspuns:

Ţi-am mai spus să numai mănânci ca o nehalită, dar tu ' betmen, betmen '

| AnneBre explică (pentru Puţifer):

Dar sunt aşa de bună ceafa de porc! :3

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Neh,cred că hărtia igienică îşi cere semenii

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Ma scuzi ca am vomitat dupa ce mi-ai vandut naftalina in loc de LSD...iar acum iti fac figura C:

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Nu trebuia sa ma lasi la W.C.`ul tau.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Şi eu am o problemă asemănătoarethinking De câte ori mă aşez pe budă mă muşcă ceva de c*r.

Azi am constatat că e câinele vecinei.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Da`.e blestemat. cheamă popa urgent! o_o

| Holocaust a răspuns:

De aici inainte, dupa ce termini(cu nevoile), zici "rahat-piei" de 10 ori si dupa...

tragi apa.

| Pufi1999 a răspuns:

Este un rahat fantoma! Cand a fost "produs", a sarit in wc cu o viteza supranaturala si nu l-ai mai vazut, dar el s-a blocat aproape de iesirea din wc si te striga sa tragi apa ca de 20 de ani nu ai mai facut-o!

| คlєxヅ a răspuns (pentru Pufi1999):

Dumnezeule RAHAT FANTOMA cica VITEZA SUPRANATURALA ai o imaginatie foarte bogata sa stii.Dar se putea sa fie si o pisicuta care a cazut in wc. Nare cum de 20 de ani, ar fi avut e 21 atunci...

| Pufi1999 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Meris, si da, ai dreptate! 21 de ani? Eu cred ca are doar vreo 12 ani.

| คlєxヅ a răspuns (pentru Pufi1999):

Are vreo 11 ani daca cauti la intrebarile ei.cauta si o sa vezi!

| AnneBre explică (pentru คlєxヅ):

Dafuq?

| คlєxヅ a răspuns (pentru AnneBre):

Pai ai cautat in wc ca sa vezi ce e? Nu m-am referit sa pui o scara si sa cobori laughing m-am referit la felul de a lua o lanterna si poti vedea daca e vreun rahatel sau un animal care a cazut din greseala.

| คlєxヅ a răspuns (pentru AnneBre):

Tu ce crezi? Crezi ca e un "RAHAT FANTOMA" sau un animal care din greseala a cazut fara sa vrea in WC...Nu trage apa pana nu vezi cu lanterna ce e, daca e vreun rahatel trage si pune niste apa sfintita ca sa-si gaseasca linistea, ca daca e un animal si tragi apa il omori.Sau poti sa aduci un cal negru in wc si sa sara peste wc ca sa vedem daca nu-i un rahatel fantomatic.A scuze am uitat ca calul nu incape in WC.Dar uita-te prima data sa vezi ce-i ca nu poti trage apa ca sa ii rupi capul picioarele si membrele animalutului.

Răspuns utilizator avertizat
| BellaSomerhalder a răspuns:

Sau este un orasel in toaleta ta. Eu propun sa tragi apa cu tine in wc.

| คlєxヅ a răspuns:

Doamne fereste! Poate il ai pe Satan in veceu! Adu popa, urgent!

| คlєxヅ a răspuns:

Ai pe satan in veceu.