| Arthur a întrebat:

Doriţi o reţetă de pui prăjit neprăjit?
Dacă se uită vecinul mai lung la mine dacă eu nu-l salut înseamnă că mă iubeşte?
Cum să mă îmbrac când mă duc dezbrăcat la culcare?
Dacă am făcut sex neprotejat acum doi ani cu iubita mea e posibil să fi rămas gravidă?
Dau fundiţă! (dacă mai am )

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Este puiul de salcam.
El se uita lung la tine in speranta ca ai sa-l bagi in seama...era sa spun in alta parte, dar poate se gandeste ca esti frumos si poate, poate...
Ai grija sa nu dai si pielea jos de pe tine, ca sa nu ti se imprastie ciolanele, poti s-o dai jos doar pe cea moarta la baie!
Da, este foarte posibil sa fi ramas gravida, dar cu altul.
Daca nu mai ai fundite, te imprumut eu, mai am cateva ramase din bradul de la Craciun.
Astept...

| Dara a răspuns:

Aaa... nu, dar poti sa dai un vot aici http;//credintoateprostiiledepenet.com, mersi
Cel mai probabil, incearca sa-i zambesti mai mult.
Si eu as vrea sa stiu mai multe despre asta, daca afli ceva da add la id pisikkutza_simpaticutza big grin
Daca intre timp ai vazut vreo pereche de boxeri atarnati la uscat, sigur esti...
Sper ca ti-au fost de ajutor raspunsurile mele. xoxo
Hai, dai fundita?

| Shery a răspuns:

Chiar mi-ar trebui, ca eu nu stiu sa gatesc decat cartofi prajiti cruzi laughing blushing

Nu numai ca te iubeste, ci deja te vede la altar, si-a pus apartamentul pe numele tau si ti-a cumparat un vw beetle... tot ce ai de facut este sa il cauti, trebuie sa fie parcat pe undeva pe acolo, vezi ca are nr AG 10 GAY laughing

ar trebui sa iei pe tine ceva lejer, mai ales cand te duci dezbracat, as spune aici da mi-e ca citesc si minorii laughing

Daca nu ai mai vazut-o de atunci caut-o, poate ai gemeni laughing

In loc de fundita, iti las nr de cont: RO...

| Alisa a răspuns:

Normal, chiar am pofta in momentul astalaughing)
te iubeste la nebunie, tot ce trebuie sa faci e sa ii dai o ventuzaaalaughing)
cum iti vine tielaughing
ai gemeni, mai mult ca sigur

daca nu mai ai, dai pe datorielaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi faci? sunt la regim, offffffff