| LumeaÎnTreiDe a întrebat:

Draga Opera,

Numele meu este ******, sunt din *****, Statele Unite. Am 17 ani. Am urmarit ieri emisiunea ta, in legatura cu parul lung. In ultimii 13 ani mi-am lasat parul sa creasca fara sa-l tai si acum a ajuns la aproape 62 de centimetri lungime. Mi-ar placea sa apar intr-una din emisiunile tale sa arat oamenilor parul meu. Adresa mea este *****.

Raspuns:

Buna,

Ne pare rau sa-ti spunem ca ai trimis mailul la o adresa gresita, de aceasta data. Noi suntem compania norvegiana care detine browserul Opera.

Acestea fiind spus, tinem sa precizam ca suntem mari fani ai oricarei persoane care isi doreste sa-si prezinte parului in emisiunea lui Oprah. In mod special ale acelor persoane care detin o mare cantitate de par pe fata (barba, mustati, etc.). Cofondatorul browserului Opera, Jon von Tetzchner a petrecut ani buni pentru a putea crea o mustata de tip covrig perfecta. Credem ca ar trebui sa o vezi. Serios, este o splendoare, perfect aranjata. De asemenea avem un coleg care si-a lasat parul foarte lung, nu stim daca la fel de lung ca al tau, dar daca vei veni in Norvegia, vom putea aranja o intrecere intre voi doi, dragilor.

Si oricum, speram ca vei reusi sa-i arati parul tau lui Oprah, se pare ca va veti distra.

Mult noroc!
Toate cele bune,
Erlend Hausken
Opera Software

rolling on the floor

5 răspunsuri:
| PinguinuL a răspuns:

Eu folosesc Opera.
ce vrei sa spui? waiting

| LumeaÎnTreiDe explică (pentru PinguinuL):

Opera incearca sa faca mustati covrig laughing

| LumeaÎnTreiDe explică:

batting eyelashes chestia tare a fost faza cu parul pe fatabatting eyelashes

| Abandoned a răspuns (pentru LumeaÎnTreiDe):

Nu, chestia tare e ca Opera e browser pentru femei atractive cu parul lung! Ham ham! De fapt...mrr mrr...

| Cereala a răspuns:

...citind toata intrebarea pe opera