"Draga mea" Bella(dupa ce ca il asculti pe gay-ul ala mai esti si fana Twilight(daca nu am scris corect, e vorba despre vampiri-znute-barbie), nu te voi ignora niciodata dintr-un simplu motiv - daca te ignor, nu imi voi mai putea bate joc de tine. Iar asta ar insemna de asemenea ca mi-as arata "slabiciunea" in fata ta, si ca ti-as da ignor doar pentru a nu trebui sa te "infrunt". Si da, am incredere in tine, oricand voi putea sa-mi bat joc de tine. Poate faci tu ceva "rau". Eu in schimb sunt raul. Semnat, IAmTheSpider(acum invata la geografie...)
Mdea...ma enervezi, dar nu ti-am dat ignor din singurul motiv ca imi place sa ma cert cu retardati...
De ce ti-a dat lumea ignore? Eu am un loc pentru tine in lista mea de prieteni sa stii
Si de ce e, ma rog, in stare Bella, fosta LoveBieberVeryMuch? Sa ma ignore, pe bune, ma scutesti de timpul pierdut chiar in clipa asta de a-ti raspunde la intrebare in scopul de a-ti deschide ochii, sa te fac sa intelegi odata ca ti-ai facut contul' in sictir ca sa-ti bati joc de noi!
ha ha ha ce idioata esti
p bune mai bine impuscate decat sa stai pe TPU pentru ca esti o proasta.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: