| Belluţa a întrebat:

Ei bine, bravo.Nu m-aţi asculatat ca nişte prieteni adevăraţi.Nu aţi vrut să mă scoaţi din lista voastră de useri ignoraţi. crying crying crying
Îmi dau seama că nu aveţi încredere în mine. sad
V-am dat ignor la toţi care mă ignoră!(fiţi atenţi, doar cei care mă ignoră), acum nu puteţi să-mi răspundeţi la întrebarea aştea care mi-au dat şi v-am dat ignor. Dar nu-i nimic. Vreau doar să ştiţi că nu pot suporta că voi n-aveţi încredere în mine. crying
Şi desigur că vă ignor pe toţi (v-am dat ignore). Ciao! crying
P. S. Nu ştiţi de ce e în stare Bella. straight face

9 răspunsuri:
| PotcaP?durii a răspuns:

"Draga mea" Bella(dupa ce ca il asculti pe gay-ul ala mai esti si fana Twilight(daca nu am scris corect, e vorba despre vampiri-znute-barbie), nu te voi ignora niciodata dintr-un simplu motiv - daca te ignor, nu imi voi mai putea bate joc de tine. Iar asta ar insemna de asemenea ca mi-as arata "slabiciunea" in fata ta, si ca ti-as da ignor doar pentru a nu trebui sa te "infrunt". Si da, am incredere in tine, oricand voi putea sa-mi bat joc de tine. Poate faci tu ceva "rau". Eu in schimb sunt raul. Semnat, IAmTheSpider(acum invata la geografie...)

| Polaris a răspuns:

Cui îi pasă de tine.

| AnneBre a răspuns:

Aşa, şi?

| infires a răspuns:

Mdea...ma enervezi, dar nu ti-am dat ignor din singurul motiv ca imi place sa ma cert cu retardati...

| Redbulă a răspuns:

Ma dezgusti.

| Andyy005 a răspuns:

Ce cauti pe TPU? :-s

| UbexFlo a răspuns:

De ce ti-a dat lumea ignore? Eu am un loc pentru tine in lista mea de prieteni sa stii tongue

| DorothyAnn a răspuns:

Si de ce e, ma rog, in stare Bella, fosta LoveBieberVeryMuch? Sa ma ignore, pe bune, ma scutesti de timpul pierdut chiar in clipa asta de a-ti raspunde la intrebare in scopul de a-ti deschide ochii, sa te fac sa intelegi odata ca ti-ai facut contul' in sictir ca sa-ti bati joc de noi!

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

laughing ha ha ha ce idioata esti laughing p bune mai bine impuscate decat sa stai pe TPU pentru ca esti o proasta.