Ah frate și eu vorbesc cu ea tot timpul... numai că o însel pe precedenta cu viitoarea.
Sa te sarut suav cum numai eu pot
Sa te tin de la fund pana la bot
Sa te savurez cum nimeni nu mai poate
Sa ma incalzesti cand sunt cazut pe spate
Sa iti soptesc vorbe dulci si un te iubesc
Sa spovedesc cu mana popii si sa gresesc
Sa aduc fericire la fiecare picatura
Sa imi aduc aminte ca ti-am facut pictura
Sa ung incet gatul tau cu margarina
Sa te sug precum o savarina
Sa imi incep viata sexuala
Sa folosesc prezervativ sa ma feresc de orice boala
Sa plang sa rad si sa glumesc
Sa`ti spun inca o data ca te iubesc!
*inspiration win*
Nu stiu. Poate din acelasi motiv pentru care eu cantam la sticla de bere de 2 l, considerand-o ca e o chitara bass.
Eu, Bya, voi avea grijă să te arunc în fața mașinii, să te împing de pe stânci, să te dau cu capul de pereți, să te tund la 0, să te arunc în râul Congo, să te las singur în deșertul Sahara, să te tai, să te bat, să te lipesc de perete și să arunc cu cuțite-n tine, să te culci pe preș la intrare, și când vei pleca, (ahh, abia aștept) să arunc cu bombe în avionul în care te vei afla... și Rebecca Black să fie pilotul avionului în care vei pleca și Doamne-ajută, vei muri.
Îmi spui și mie de ce îi scriu asta lui Justin Bieber?
Si eu am facut asta o data cu o doza, dar am stranutat si am umplut-o de muci.Au cazut muci si-n ea.Ce spume facea
.Si s-a facut dulce dupa.Bere cu muci rulzzz.
Toţi avem nevoie de prieteni: unii au unicornii, alţii alcoolul. Noi suntem din a doua categorie.
Am avut si eu candva o doza de bere, dar nu m-am putut abtine...Am inselat-o cu o sticla de spirt sanitar.
.pentru ca asa e efectul imbinarii dintre hamei si apa.Intr-un moment te coboara, intr-altul iti da aripi.Creeaza iluzii, da nastere la ...chestii.Creaza iluzii(da, stiu c-am mai zis o data)Aceea mireasma puternica ce te loveste de dimineata cu o palma de fericire ametitoare.si speranta.
. Sunteti un cuplu dragut.
La botez, la automat, imi faci cinste...:3
Corect!
Asta-i o boală pe care o dă băutul.
Comy, du-te la doctor! Şi ia-ţi şi "iubita" cu tine.
Cand o sa termini doza nu o sa mai simti acelasi lucru pentru ea. o sa treci la urmatoarea
LisaJulie întreabă: