| IngelasulFlumuselSeUitaLaTine a întrebat:

Eu o sa ma mut pentru 2 zile de pe T/A pe alta categorie si anume Adolescenti, pentru ca acolo e si vara -mea, si na trebuia s-o vizitez...
Imi puteti spune daca pe acolo este vreun fan JB?
Nu de alta dar nu vreau sa ma infectez.

P. S : Presupun ca nu va va fi dor de mine crying

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

PS: Presupui bine...
*just kidding *

| LoL a răspuns:

Ai dreptate...nu ne va fi dor

app vezi poate in loc de 2 zile ramai 20000000000000000000000 de zile(cred ca pana atunci va veni 2012 si nu va mai trebui sa te vedem)

| LoL a răspuns:

Ingelas vrei sa fiu sincera?
pai atunci:
*arata semn obscen*

app da nu stiam ca nu ma suporti spre deosebire de tine eu nu vad numai pisici la fiecare pas si nu pun intrebari si nu dau raspunsuri cu pisici...ce dracu iti plac la matele alea cu purici... pisoiasiii sunt draguti
app sentimentul nu e reciproc tu nu ma suporti in schimb eu iti spun asta *tuseste* lasa ma dc injur eu ca sa fiu raportata?

| Broadband a răspuns:

Parca te-ai muta in america
fara suparare

| Shery a răspuns:

Frate, categoriile astea reprezinta domeniul in care se incadreaza intrebarea, nu "casa" ta... Oi fi ramas eu in urma? mai nou se pun intrebari numai pe categoria care iti place?!

| Zmeura a răspuns:

Doar 2 zile nu? sa nu stai mai mult, si din cate am auzit sunt fani jb si pe acolo

| Doodă a răspuns:

Neah deloc...

| IngelasulFlumuselSeUitaLaTine explică:

LLove sau cum te numesti tu, stii ca nu te suport, da? Si sentimentul e reciproc deci nu crezi ca mai bine ti-ai tine tu gura?