| LaMLaMlaMa a întrebat:

Fa un patru,
Trei pe dos,
Si-a iesit un caraghios.

M-a invatat mama sa cos
Si pe fata si pe dos
Zero plus zero
Egal cu zero.

P. S.:Imi mai dati poezioare astfel cu desen? Imi plac mult si mai ales ca le invat si pe surioarele mele.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`=eu nu il stiu decat pe ala cu "trupul lui Ion "...
`=linie, linie, punct si punct [sprancenele si ochii] linie, linie si-un rotund [nasul, gura si capul ] linie, linie si-un balon, asta-i trupul lui Ion [cele doua linii reprezinta gatul, iar balonul corpul in sine]. si in timp ce spui "asta-i trupul lui Ion" ii desenezi cu cate o linie mainile si picioarele...eu il jucam cand eram mai mica...ideea e sa faci toate astae intr-un timp scurt, asa va fi amuzantbig grin

5 răspunsuri:
| pinguinuVerde a răspuns:

Scuze că mă bag. Numai primul' răspuns e bun.
Ce-ai cerut tu şi ce ţi-au dat aşţii. cântecele de copii mici. Bwahh.

| Deeaa a răspuns:

Mia bine asta: IMNUL ELEVULUI

http://andreea999.sunphoto.ro/imnul_elevului

| LaMLaMlaMa explică:

Eu am facut una ieri:

Fa un triunghi,
Acum si un dreptunghi
Doua patratele
cu linii in ele
Inca un dreptunghi
Cu un cerc
Spune repede ce vezi? (o casa)

| anazoe4ever a răspuns:

Eu stiu mai mult joculete din astea ca:
Mam trezit de dimineata! Cum asa? uite asa(si te intinzi)Mam spalat pe dinti si fata.Cum asa? uite asa(si te prefaci ca te speli) Am plecat la magazin. cum asa? uyie asa(si dai din picioare) si am furat o jucarie.cum asa>uite asa(si te prefacic a iei ceva si il ascunzi la spate)vanzatoarea m-a vazut cum asa? uite asa(si iti pui degetele la ochi ca si cum te-ai uita intr-un binoclu)sia chemat politia cum asa? uite asa(si faci ca si cum ai suna si zici alo politia)a venit politia si ma arestat cum asa uite asa(si iei mainile lu cine te joci si i le duci la spate) daca mai vrei lasa-mi mesaj funda?

| Băăă a răspuns:

Nini e o curva mare, se **** si in picioare!