| GodInLol a întrebat:

Foarte ciudat... Pui o intrebare serioasa la care iti trebuie numaidecat raspunsuri si ai 0 raspunsuri. Pui o prostie, sar toti in capul tau.Intradevar straniu.

12 răspunsuri:
| giuly a răspuns:

Welcome to TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat ar fi sa pui o prostie si sa nu raspunda nimeni.Dar ce ai intrebat si nu ti sa raspuns?

| Justanairhead a răspuns:

Diferenta e ca in a spune o prostie e mai usor si mai repede intreprinsa de ceilalti si raspunsurile sunt pe masura, iar la o intrebare serioasa, nu multe persoane stau sa-ti dea acel "ajutor" sau din nou se scrie o prostie. acum depinde, ma uit la nickul tau si daca imi sare din prima nick-ul tau in ochi inainte de a-ti vedea intrebarea fi sigura ca trec nici nu o sa intru pe intrebarea ta chiar de ai fi scris acolo marea cu sarea sau ai fi pus o intrebare serioasa... sincer, inainte de a te minuna, schimbati nickul ca nu te face mai cool, ci da o nota proasta si apoi pune intrebarea si cred ca multe persoane te vor lua in seama si nu te vor mai lua la mistowinking

greece12
| greece12 a răspuns:

New in town?
Welcome.

| Foxie2 a răspuns:

Problema e ca la o intrebare inteligenta cu adevarat nu prea stie mai nimeni sa raspunda...iar cei care stiu poate nu sunt pe TPU.
La o intrebare stupida pe toti ii duc capul sa faca misto si sa zica "jet".

| MâţulMov a răspuns:

Ai perfecta dreptate... asa mi s-a intamplat si mie de cateva ori.

| GodInLol explică:

E o gluma?

| Polaris a răspuns:

Normal, doar the cheamă SexSiVaginDisponibil.

| PinguinuL a răspuns:

Cum zice gayce12.
Whalecum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt mai multi prosti decat destepti! Logik!

| GodInLol explică (pentru Polaris):

Ma chemat si altfel inainte.Si tot n-am primit nimic.