| NuConteazaCineSunt a întrebat:

FUNDA GRASA SI MARE! Dati-mi niste idei de farse! va rog repede am nev si mai tarziu dar va rog

Răspuns Câştigător
| Gentiana a răspuns:

Farse.pai depinde ce farse.La telefon:se suna cu nr privat "victima" si i se pune de pe alt telefon (dat pe speaker) sau orice alta sursa de redare a unui fisier mp3 una din inregistrarile de mai jos.
Dialogul care rezulta intre "victima" si inregistrare este savuros.

In functie de cat de bine va cunoasteti cu "victima" se alege si farsa... evident si de cat tine la tavaleala respectivul.
De 1 aprilie:# Le spui prietenilor in gluma ca vrei sa te sinucizi. Si culmea te gasesc mort si cu un bilet in buzunar, bilet ce va contine textul: "V-am tras-o!"
# Special pentru baieti: Spune-i prietenei tale ca esti gravid. Incearca sa fii cat mai serios pana la un anumit punct care iti convine.
# Pune in pasta de dinti usturoi taiat marunt.
# Fa semne disperate dupa un taxi. Dupa ce acesta va opri, deschide usa, pune piciorul drept cu siretul descheiat pe pragul masinii si incheie-te la siret. Dupa care te ridici si ii spui un "Mersi frate!" iar apoi inchizi usa. Recomand ca mai apoi, pentru a evita furia taximetristului, sa fugi cat te tin picioarele.
# Cumpara o punga de chipsuri, de preferat una cat mai mare. Toarna piper macinat peste chipsuri incercand sa agiti punga in asa fel incat sa nu versi continutul. Mergi la colegii de clasa, servici etc si serveste-i insistent. PS. Pentru a duce cu succes la capat aceasta farsa recomand sa cumparati cea mai scumpa punga de chipsuri. Garantat nu vor refuza. Rezultatul? Se va consuma din ce in ce mai multa apa.
1. Poti sa lipesti o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa/afara pe trotuar! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

2. Poti sa schimbi zaharul cu sarea.

Furiseaza-te in camera fratelui sau a parintilor si fixeaza alarama sa sune cat mai devreme.

4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

5.In timp ce doarme cineva pune intr-o farurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

6.Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

7.Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) in care ii s-a suspendat permisul si ca este cercetat penal pentru omor.

8.Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX. XX. 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

9. 10. 11. 12. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta! 11. Mai poti pune ulei pe gresie 12. Sa schimbi iala la usa 13. Sa dai foc la o hartie, cand cineva doarme si sa strigii cat te tine gura focccccccccc!

1 răspuns:
| Mary24 a răspuns:

Sa ii pui o galeata in cap cand doarme sui sa dai cu linguri in ea, sa pui boxele de la calculator la ea la urechi cand doarme si sa dai o muzicaa la maxim, sa te pui in patul ei/lui si sa te acoperi de paturi ca sa nu te vada si cand se pune pe pat sau cand vrea sa se culce te ridici si o sperii, cand doarme sa iei o punga si sa o spargi la urechi, sa iei ceara de epilat picioarele si cand doarme sa eu pui incet sa nu simta si dintr-o data eu tragi tare. uite niste filmulete cu farse pe care poti sa le faci:))) http://www.youtube.com/watch?v=mT0ajaiRWLg
http://www.youtube.com/watch?v=oAL-T2c10do&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_52Hwm35fBo&feature=related
si mai sunt multe altele mai gasesti si pe net:D

Întrebări similare