| LolNope a întrebat:

Hai sa facem un test de moralitate, asa, ca pentru T/A(adica proaspat citit de pe net).
Sunteti un fotograf la o mica interprindere, sunteti talentat, dar nu v-ati afirmat inca pe plan profesional.
Sunteti la un pod pe langa Galati, cand, din cauza conditiilor meteorologice nafaste, acesta se prabuseste.
Mii de oameni zbiara si se lupta sa isi salveze vietile.
Daca vreti sa faceti fotoigrafia carierei, acum e momentul.
Deodata, dintre valurile involburate, vedeti un cap chel care a fost dus destul de departe de curenti si care, se lupta sa isi salveze viata.
Dupa ce va uitati mai bine, observati ca este chiar presedintele tarii, Traian Basescu.
Acum, aveti doua optiuni:fie aruncati camera, il salvati pe presedinte si veti fi cunoscut ca omul care l-a salvat pe Basescu, fie puteti sa faceti o fotografie pentru care cu siguranta veti lua un Pulitzer.
Acum, intrebarea mea de moralitate este:veti folosi un film color cu contrast puternic, sau veti merge pe clasicul alb-negru?
PS.big grinaca a mai fost postat, imi pare rau, n-am stiut.

9 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Daca l-as salva pe basescu m-ar injura 18 milioane de oameni.
deci poza alb-negru laughing

| Bujîe a răspuns:

Aş mânca seminţe...

| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu sa innot deci nu pot salva pe nimeni chem salvarea dupa care fac o poza.

| AnaBlackVampire a răspuns:

Mie imi plac pozele alb negru big grin Asa ca aleg clasicul alb-negru

| florentinf a răspuns:

Un film color cu contrast puternic pentru a pune in evidenta capul lui Basescu si pe Oprescu alergandul pe Tariceanu cu un papuc ca nu vrea sa-l salveze pe Basescu ( faza cu oprescu si cu tariceanu o voi face in Photoshop si o sa adaug si pe Basescu inecat in valuri si prins de un hipopotam zburator care il duce pe Basescu la extraterestri pentru un test iq evident dupa ce sa-r ineca cu apa si dupa ce-ar face un soc dupa ce vede hipopotamul zburator si extraterestri)

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Alb-negru. Deoarece daca folosim un film color cu contrast puternic si cu blitz, chelia lustruita a preaiubitului Base ar fi mai ceva ca Las Vegasu' noaptea. Si ce rost are daca nu poti sa iti pui poza in rama pe noptiera si in fiecare dimineata sa te faca sa ranjesti fasolea de fericire vazandu'l inecat, daca nu i'se vede moaca : http://myfacewhen.com/294/?

| Budincăă a răspuns:

Eu nu stiu sa innot, deci as face o poza alb-negru.b-)

| Natassha a răspuns:

Un film color, cu contrast puternic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta film color cu contrast puternic dar as face si una cu base care se ineaca ca sa se vada cum a murit, si nu de alta dar sa am o amintire frumoasa!