| hândel a întrebat:

Hallo!
M-a sfătuit un ecologist să-mi fac curat în casă, şi gunoiul să nu-l mai arunc pe podea, ci peste geam dacă vreau să scap de gândaci şi şobolani. A-ncercat cineva metoda asta, şi ce rezultate aţi avut?
P. S. Nu vreau să mă deranjez degeaba.
Danke!

Răspuns Câştigător
| eu! a răspuns:

Mai bine bagi gunoiul in dulap sobolani si gandaci se duc dupa. inchizi usa pui un timbru pe dulap si il trimiti in china sa vezi cati bani faci si chinezii ce burti pline or sa aibarolling on the floor [daca vrei te ajut, dar imi dai 50% din ce iti iesebatting eyelashes ]

8 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa bagi gunoiul sub podea, este cel mai ecologic lucru si eficient totodata, vei scapa de sobolanibig grin
Daca nu reusesti, vin eu si te ajuthee heeBafta!

| AndutzaAndu a răspuns:

rolling on the floor
Păi pune nişte grâu pe gunoi, să vezi cum scapi de şobolani şi de şoareci devil.

| Elena1234456 a răspuns:

Du'l la ghena, scapi si de gunoi, si de sobolani, si de statutul de "nesimtit" pe care l'ai capata.

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Mdahee heetare asta. un ecologist sa-ti spuna sa arungi gunoiul pe geamlaughing

| 16.laura.16 a răspuns:

Mai, ai grija ca te pacaleste. Cand tu te apropii de geam sa arunci gunoiul, el vine tip-til si te impinge.
Nu te-ai prins? Tu esti pentru el gandacul respectiv sobolanul, de care vrea sa scape!

| vivi_5803 a răspuns:

E o prostie ce te-a sfatuit. Daca e sa ai gandaci si sobolani nu o sa-i impiedice chestia asta.Foloseste spreiuri de gandaci si capcane pentru. soareci sau otrava

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ecologist? te-a sfatuit cum sa scapi de gandaci? ingrozitoor si cinic.nu era ecologist.astia iubesc gandacurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ecologistul te-a sfatuit sa arunci gunoiul pe geam, a? Inca mai ai sobolani si gandaci pe criza asta? Am vazut oameni plangandu-se ca pana si astia au dat bir cu fugitii, nemaiavand ce manca. Bucura-te! Plus ca ii poti dresa.
Nu Danke, Spor e mai buna!